Dansk stjernefrø udgiver single

Maximillian er i dag på gaden med sin første single.

18-årige Maximillian er ude med debutsinglen “Higher”. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

18-årige Maximillian er på gaden med sin debutsingle.

I onsdags spillede han udsolgt debut-koncert på Ideal Bar, han har taget internationalt blog-land og Facebook med storm, og i morgen kan han opleves live på årets SPOT Festival i Aarhus. ’Higher’ er ude nu.

Det skriver Copenhagen Records i en pressemeddelelse.

Delte en video

Tilbage i februar måned delte Maximillian en video på sin helt nye Facebook-side.

Han havde indspillet en sang i studiet og delte den med ordene:

– Håber I ka’ li’ den.

Klippet blev i de efterfølgende uger delt flere hundrede gange, fik tusindvis af reaktioner og har i skrivende stund mere end 100.000 afspilninger.

Blot en måned senere kastede den 18-årige københavner sig ud i endnu en live-video.

Denne gang i et meget personligt cover af idolerne London Grammar og Frank Ocean.

Videoer spredte sig

Og alt imens at det tikkede ind med likes på Facebooksiden, blev de to videoer hastigt spredt på flere af nettets førende musiksites.

Den overvældende modtagelse smittede af på den allerede positive energi i studiet og i dag er Maximillian klar med sin første officielle single-release, når han sender sangen ’Higher’ på gaden.

Lyden er blød og sjælfuld. De elektroniske elementer tilfører nuancer af både R’n’B og trip hop mens den purunge sangers åbenlyse kærlighed for moderne pop også skinner klart igennem.

Tekst, musik og produktion skal gå op i en højere enhed og for Maximillian handler det om følelser – de dér, som føles helt rigtigt, dybt inde.

Med debutsinglen ude i dag, en voksende international interesse, udsolgt debutkoncert på Ideal Bar i onsdags og ”release-koncert” på SPOT Festival i morgen aften, må Maximillian siges at være et af de danske stjernefrø, som er klar til at spire – op af undergrunden og ind i det danske forår.

Powered by Labrador CMS