Dansk sangstjerne afbrød koncert: Blev syg af varmen

Den danske sangstjerne Aura Dione var tæt på at besvime på grund af den stegende danske sommerhede, da hun gav koncert torsdag.

Sangerinde Aura Dione blev for nyligt dårlig under en koncert i Vig. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Da den danske sangerinde Aura Dione torsdag spillede åbningskoncert på Vig Festival, valgte hun under et af sine numre at løbe en tur ned blandt publikum for at synge. Men det fortryder hun formentlig nu. Turen ned blandt publikum gjorde nemlig, at sangerinde efterfølgende var nødt til at tage en pause i koncerten for at sidde ned og komme til sig selv. Det skriver sn.dk.

Sangerinde gennemførte dog resten af koncerten, selvom de planlagte ekstranumre blev skåret væk, fordi hun var lige ved at besvime af varmen.

Aura Dione skulle efterfølgende være blevet tilset af en sygeplejerske, men hun skulle nu være blevet frisk igen.

Varmt som Australien

Pudsigt nok havde sangerinden allerede adresseret den bagende danske sommersol fra scenen under koncerten i Vig, før hun selv blev dårlig af den.

– Det er som at være i Australien, når solen bager ned på den her måde, sagde hun i følge sn.dk og skulle herefter have fortalt om, hvordan hun som 17-årige levede af at spille på gader og stræder på det australske kontinent.

Newsbreak.dk arbejder på at få en kommentar fra Aura Dione.

Powered by Labrador CMS