Clooney og konen er blevet forældre til tvillinger

Skuespilleren George Clooney og hans viv kan nu kalde sig forældre til Ella og Alexander Clooney.

George og Amal Clooney er blevet forældre til tvillingerne Ella og Alexander. Foto: GONZALO FUENTES/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Hollywoods gyldne stjernepar skuespilleren George Clooney og menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney er blevet forældre til parrets første børn.

Det bekræfter parrets repræsentant over for People.

– Denne morgen har Amal og George budt Ella og Alexander velkommen ind i deres liv. Ella, Alexander og Amal er sunde, glade og har det godt, lyder det i en erklæring.

Det er en lille pige og en lille dreng, som Amal Clooney har født, men allerede tidligt i graviditeten vidste parret, at de ville få en af hver.

I et interview med det amerikanske medie Radar, fortalte George Clooneys mor, Nina Warren, nemlig i februar, at hendes søn og svigerdatter ventede tvillinger, og at der var tale om en af hvert køn.

Stjerneparret bekræftede, at de ventede tvillinger, efter at kollegaen og kammeraten Matt Damon i et interview var kommet til at afsløre, at den prisvindende skuespiller skulle være far.

– Vi er så glade og virkelig spændte. Det bliver et eventyr. Vi har mere eller mindre omfavnet det hele med åbne arme, fortalte George Clooney efterfølgende til det franske tv-program Rencontrés de Cinema.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS