Chok: Dronningen nægter at tale om Harry og Meghan

Majestæten er angiveligt fornærmet over, at Meghan prioriterede veninde højere end en invitation til Balmoral.

Udgivet Opdateret

Dronning Elizabeth er tilsyneladende blevet godt og grundigt fornærmet over prins Harrys og hertuginde Meghans gøren og laden. I hvert fald ifølge en royal ekspert, Quentin Letts, der påstår, at majestæten ganske enkelt nægter at tale om parret.

Ifølge eksperten har folk, der i den seneste tid har tilbragt tid med dronningen på Balmoral, angiveligt fået besked på slet ikke at nævne hverken prins Harry eller Meghan Markle. Det skriver Express, som også nævner, at monarken på ingen måde er imponeret over den måde, hendes barnebarn og hans hustru har ageret siden de blev gift den 19. maj 2018.

Artiklen fortsætter under videoen

Hun er angiveligt dybt skuffet over deres opførsel som repræsentanter for det britiske monarki.

Mediet skriver også, at dronningen er undrende omkring parrets beslutsomhed omkring det at holde afstand til pressen. Blandt andet i forbindelse med, at de blev forældre til lille Archie den 6. maj i år og senere i forbindelse med sønnens dåb.

Det er åbenbart heller ikke faldet i god jord, at Meghan valgte at rejse til New York for at se sin nære veninde Serena Williams spille US Open-finale den 7. september og i den forbindelse afslog en invitation til Balmoral og The Highland Games fra dronningen .

Det tilsyneladende temmelig kølige forhold kan komme endnu tættere på, når Elizabeth snart vender til bage til London efter sit sommerophold i Skotland. Hertugen og hertuginden af ​​Sussex blev nemlig hendes naboer, da de flyttede ind på Frogmore Cottage tilbage i april i år.

 

Powered by Labrador CMS