Bradley Coopers eks: Utro med Gaga

Irina Sheyk, Bradley Coopers ekskone, er eftersigende overbevist om at han havde en affære med Lady Gaga.

Udgivet Opdateret

Rygterne svirrer om skuespilleren Bradley Coopers mulige romantiske forhold til Lady Gaga. Faktisk begyndte rygterne allerede at lure, da verden så deres kemi i filmen A Star Is Born, hvor de spiller overfor hinanden.

Nu afslører kilder, at Irina Shayk, der nyligt er gået fra Bradley Cooper, også er overbevist om, at de havde en romantisk relation. Det skriver Mirror.

Utro med Gaga

Bradley Cooper og Lady Gagas kemi er ikke til at skjule – ikke engang fra Bradley Coopers kone Irina Shayk. Det skulle også være grunden til, at parret er gået fra hinanden.

Nu afslører en kilde tæt på Irina Shayk, at hun siden Bradley Coopers sammenspil med Lady Gaga har hun ikke kunne stole på ham. Og at hun flere gange har beskyldt ham for at være utro med Lady Gaga.

Hun blev ifølge kilden mistænksom, da Bradley Cooper begyndte at ses med Lady Gaga på mærkværdige tidspunkter af dagen.

Datter sammen

Over længere tid har den 33-årige model Irina Shayk hørt på og troet på rygterne om Bradley Cooper og Lady Gagas romance, men hun har haft en god grund til at blive sammen med ham.

Det er datteren Lea De Seine Shayk Cooper på to år, som parret har sammen, der er limen i deres forhold.

Irina Shayk og Bradley Cooper har været sammen i fire år.

Nægter forhold

På trods af de mange rygter og nu efterhånden to forliste parforhold – Lady Gaga gik fra sin forlovede umiddelbart før Oscar-showet – så påstår de to hårdnakket, at der ikke er noget romantisk imellem dem.

De har begge fortalt, at de bare er venner. Desuden har de begge udtrykt, at de også har flere projekter, som de i fremtiden skal arbejde på.

Powered by Labrador CMS