Besøger mor i al hemmelighed

Ingen skulle vide, at han kom

I ly af mærket - uden fotografer og andre nysgerrige kunne se det - har prins Andrew i al hemmelighed besøgt sin mor, dronning Elizabeth, på Windsor Castle.
I ly af mærket - uden fotografer og andre nysgerrige kunne se det - har prins Andrew i al hemmelighed besøgt sin mor, dronning Elizabeth, på Windsor Castle.
Udgivet Opdateret

I ly af mørket har den skandaleramte prins Andrew i al hemmelighed besøgt sin mor, dronning Elizabeth, under hendes ophold på Windsor Castle.

Det skriver flere engelske medier - her under The Sun.

Netop mørket brugte prins Andrew til at skjule sit besøg over for paparazziernes nysgerrige linser.

De hemmelige besøg skulle angiveligt have fundet sted stort set hver aften i løbet af den seneste uge.

Har diskuteret fremtid

På møderne med det britiske statsoverhoved - der samtidig er prinsens mor - har prins Andrews fremtid i monarkiet været et varmt emne.

'Han ved, at det er meningen, at han skal holde hovedet nede, og det er en kort tur, men han er ekstremt angrende og undskyldte over for dronningen for alle de problemer, han har voldt hende' siger en kilde til mediet.

Beordret til at holde sig væk

Nyheden om de hemmelige nattebesøg kommer omkring en uge efter, at det kom frem, at prins Charles beordrede Andrew, 62, til at holde sig 'uden for synsvidde' og væk fra Windsor Castle midt i den igangværende kontrovers.

Andrew har betalt 12 millioner dollars i et forlig for at afslutte Virginia Roberts Giuffres retssag mod ham om sexmisbrug. Han har dog gentagne gange afvist beskyldningerne.

Ifølge avisen har prins Andrew også undskyldt over for sine døtre, Beatrice og Eugenie, for den store skandale.

Powered by Labrador CMS