Bendtner og Philine vender tilbage efter brud

Philine Roepstorff og fodboldspilleren Nicklas Bendtner vil dele tankerne om deres forliste forhold.

Den kendte fodboldspiller Nicklas Bendtner og modellen Philine Roepstorff gik fra hinanden i slutningen af marts 2021. Torsdag den 20. maj vender de tilbage på skærmen med en ny omgang af “Bendtner & Philine”. (Arkivfoto) – Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

De danske seere får igen fornøjelsen af at følge med i det turbulente forhold mellem modellen og influenceren Philine Roepstorff og fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

For reportageprogrammet “Bendtner & Philine” får en ny sæson og har premieredato torsdag den 20. maj på discovery+, oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Den nye sæson bliver den anden i rækken af programmet.

Særligt bruddet mellem de to hovedpersoner bliver sat i fokus i de nye afsnit.

– Vi møder Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, hvor sidste sæson slap. Parret er gået fra hinanden, og tiden hver for sig har givet dem begge tid til at få tænkt længe og grundigt over deres forhold, lyder det i pressemeddelelsen.

I slutningen af marts kunne Philine Roepstorff afsløre på YouTube, at hun og Nicklas Bendtner var gået fra hinanden efter tre års turbulent forhold.

– Nogle gange går tingene ikke som planlagt. Og nogle gange er det svært at træffe det rigtige valg. Nicklas og jeg er gået fra hinanden, skrev hun i videoen.

Trods det endte forhold vil stilstand hverken præge Bendtners eller Philines liv i den nye sæson, lyder det fra discovery+.

Influencer

Philine Roepstorff vil være beskæftiget med livet som influencer, mens Nicklas Bendtner får tid til at tænke over, hvad den fremtidige karriere skal byde på.

Men også tankerne om bruddet vil fylde hos den 33-årige fodboldspiller og den 28-årige model og influencer.

Det er bestemt ikke et ukendt par, der igen rammer skærmen.

Philine Roepstorff har i flere år arbejdet som model og influencer på de sociale medier Instagram og YouTube. Og Nicklas Bendtner har været et kendt navn, siden han som kun 16-årig skrev kontrakt med den engelske storklub Arsenal.

Siden har danskerne gennem årene kunnet følge både op- og nedture i hans karriere som professionel fodboldspiller.

Første sæson af “Bendtner & Philine” blev sendt i marts 2020. Den nye sæson får premiere den 20. maj.

Powered by Labrador CMS