Beckham-familien i problemer

Der er sure miner mellem far David Beckham og sønnen Brooklyn Beckham, fordi far ikke er så vild med sønnens forhold til Hana Cross.

Udgivet Opdateret

Der er ikke så god stemning i Beckham-familien for tiden. Familiens overhoved David Beckham er ikke så vild med sønnen Brooklyn Beckhams forhold til modellen Hana Cross.

Det skriver The Sun.

Ud af familien

David Beckham er træt af at parret skændes så meget, derfor har han også planer om, at modellen skal ud af familien hurtigst muligt.

– David har et tæt bånd til Brooklyn og det har bekymret ham og Victoria at se Brooklyn skændes med Hana. Deres forhold har været op og ned de seneste uger, og David vil have, at Brooklyn skal tænke seriøst over, om han har en fremtid sammen med hende, siger en unavngivet kilde til The Sun.

Det forlyder også, at Hana Cross ikke deltager i Beckham-familiens arrangementer den seneste tid. Hun var heller ikke deltagende ved David Beckhams 44-års fødselsdag tidligere i maj.

Offentlige skænderier

Brooklyn Beckham begyndte at date Hana Cross i december sidste år.

De er flere gange blevet set skændes offentligt. Senest var der meget snak om dem, da de deltog i Filmfestivalen i Cannes, hvor de også skændtes. Her var skænderiet eftersigende så voldsomt, at der både var skrig og skrål.

Powered by Labrador CMS