Badehotellet-stjerne skal videre

Skuespillerinden Ulla Vejby kaster sig ud i en helt ny disciplin, når hun sammen med Sofie Stougaard og Joachim Knop går på scenen i dette års Pejseshow

Ulla Vejby har spillet med i flere danske film og tv-serier, men er nok mest kendt fra sin rolle som stuepigen Edith i 'Badehotellet'. Nu viser hun helt nye sider frem, når hun til september debuterer som revyskuespillerinde. (Arkivfoto).
Ulla Vejby har spillet med i flere danske film og tv-serier, men er nok mest kendt fra sin rolle som stuepigen Edith i "Badehotellet". Nu viser hun helt nye sider frem, når hun til september debuterer som revyskuespillerinde. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Vi er vant til at se Ulla Vejby iført stuepigekostume som Edith i "Badehotellet", men nu springer hun ud i pailletkjole og fjerboa.

Den 37-årige skuespillerinde er nemlig en del af dette års Pejseshow på Pejsegården i Brædstrup, som ligger mellem Horsens og Silkeborg.

Det afslører Pejsegården i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til noget, som var mit oprindelige udgangspunkt – både fordi jeg jo er vokset op lige i nærheden af Pejsegården, og som skuespiller har mit første udgangspunkt altid været at lave sketcher.

- Jeg har set masser af revyer på tv, og det har altid stået mit hjerte nært, siger Ulla Vejby i pressemeddelelsen.

Rutinerede kræfter

Hun får dog rutinerede kræfter at læne sig op ad, for skuespillerinden Sofie Stougaard og entertaineren Joachim Knop fuldender nemlig trioen, der går på scenen.

Ud over den traditionelle revygenre med parodier og sketcher vil der også være show og sange, lyder det.

Pejseshow 2022 instrueres af Michel Castenholt, som i mange år har instrueret revyer landet over, og som en del børn af 90'erne genkender som Vera, der figurerede i flere DR-programmer.

Pejseshow 2022 får premiere 2. september og spiller hver fredag og lørdag frem til den 12. november.

Skuespillerinden Sofie Stougaard, entertaineren Joachim Knop og Badehotellet-stjernen Ulla Vejby udgør trioen i dette års Pejseshow. Mens de to førstnævnte er mere erfarne udi revygenren, er det første gang for Ulla Vejby. (PR-foto).
Skuespillerinden Sofie Stougaard, entertaineren Joachim Knop og Badehotellet-stjernen Ulla Vejby udgør trioen i dette års Pejseshow. Mens de to førstnævnte er mere erfarne udi revygenren, er det første gang for Ulla Vejby. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS