Anna Due: Sådan spotter du et røvhul

Anna Due har mødt sin del af "røvhuller", som hun har været kærester med - Nu giver hun råd til, hvordan man undgår dem.

Udgivet Opdateret

Anna Due mener, hun har været ret uheldig i sit valg af kærester.

Jeg har været ret uheldig når det kommer til fyre, enten har der været utroskab, eller…. faktisk bare utroskab og løgne, og forhelved hvor er jeg træt af det!

Derfor har hun lavet en liste over ting, hun mener, man skal være opmærksom på, så man undgår “røvhullerne” på sin blog.

For det første skal man sikre sig, at han rent faktisk er interesseret:

Fyren som bevidst ignorere dig når du skriver eller ringer.. Seriøst, ud med ham! På ingen måde værd at bruge til på

Utroskab er absolut no-go:

Så er der lukket og slukket, smid ham ud!

Temperament og romantik

Et faresignal for Anna Due er, hvis han har et voldsomt temperament:

Fyren som ikke kan tåle en konflik, og så brænder han af hvis du ikke har samme mening som ham. Vær på vagt omkring hans temperament, skal der ingenting til? Så bliver et kommende forhold ret svært, og der vil blive mange nedture.. En god fyr lytter til på hvad du siger, og svarer pænt tilbage selvom han måske ikke er enig.

Og så er det altså nødvendigt med noget romantik, mener hun.

Alle piger fortjener opmærksomhed i et forhold, og fortjener at opleve de små ting.

Og så er der den slags fyre, som godt er klar over, at de ser godt ud:

De er selvglade og manipulere.. De lader som om at de vil dig når de keder sig, alene og liderlig.. Hvis de er optagede, skænker de dig ikke en eneste tanke.

Bollevenner, dem der er for dovne – og dem, der ikke er

En mand skal ikke tro, at han bare kan smide sig på sofaen, hvis han er i et forhold med Anna Due. Hun forventer helt klart, at han også tager sig af opvasken.

I den anden ende af skalaen er der ham, der sætter arbejdet først:

du bliver SÅ træt af det på et tidspunkt og det kommer til at gå dig på, at du altid bliver valgt fra. Man fortjener opmærksomhed!

Hvis du har en bolleven, så er det nok en god idé at sikre sig, at I begge er enige om, at det er det, I er.

En usikker mand skal heller ikke forvente sig ret meget:

Hold dig fra dem, og her taler jeg af erfaring. Hvis en fyr er alt for usikker, er det ikke nok for ham at få at vide at hans kæreste synes han er en flot og sød fyr, nope… Han vil bekræftes, alle steder fra.

Sidst men ikke mindst, vil hun anbefale, at man holder sig fra de fyre, der virker søde og rare, men som kun tager kontakt, når det er søndag, og de ligger med tømmermænd:

Han er sød for at holde på dig, for du er et godt knald. TRO ALDRIG, at der er mere i det, for det er der ikke. (Har oplevet det samme, det sucks”.

Powered by Labrador CMS