Anna Due i chok: Troede sønnen skulle dø

Anna Due måtte en tur på sygehuset med sønnen, der pludseligt fik kramper. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Et kraftigt krampeanfald gjorde Anna Due så bange, at hun måtte ringe efter en ambulance til sønnen Villian

Mens Anna Due selv kæmper med sygdom, oplevede hun enhver mors største skræk. Hendes søn, Villian, fik høj feber og gik pludseligt i krampe.

Han lå halvt ned, mens han fik noget saftevand, og han drak faktisk en del… 5 sekunder efter han havde drukket, gik han i kramper. Han vendte det hvide ud af øjnene, og der kom fråde ud af munden på ham.

Der blev ringet 112, og mens de ventede på ambulancen, stoppede kramperne.

Villian stoppede med at krampe, og trak igen vejret og han blev normal i ansigtet igen.. Men jeg var stadig bange… Ambulancefolkene kom ind og fik tjekket alt på ham, og de sagde han var OK, men de skulle lige ind og tjekke ham på hospitalet hvor han så blev indlagt.

Det var feberkramper

På sygehuset fik Anne Due meldingen om, at Villian havde fået feberkramper – som er normalt for små børn.

Det ligner et epileptisk anfald og det ser forfærdeligt ud, men bevar roen.. Det er ikke farligt! Barnet skal om på siden, og så skal man ringe efter en ambulance, i hvert fald første gang det sker.

Der er også en god grund til, at Anna Due har skrevet dette indlæg. Hun var ikke meget for det – men eks-kæresten Martin overbeviste hende:

Jeg ville faktisk ikke have delt dette med jer, da det er meget personligt. Men Martin synes at jeg skulle dele det med jer, så andre forældre måske ville kunne “få glæde” af dette indlæg, i vil i hvert fald være forberedt på at disse kramper kan komme når jeres barn har høj feber.

Powered by Labrador CMS