Anna Due: Det er fedt at være single

Anna Due kan godt se fordelene ved at være single. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Anna Due er nyligt blevet single igen – men det er ikke helt skidt, skriver hun i et blogindlæg. Hun kan sagtens se flere fordele ved ikke at have en kæreste

Anna Due kan godt savne en kæreste, men hun elsker også at være single, skriver hun på sin blog og lister en række fordele ved ikke at have en kæreste.

Til tider savner jeg en kæreste, specielt nu hvor jeg ikke har det særlig godt.. Men på den anden side, så elsker jeg også at være single, for der kan man gøre lige hvad man har lyst til.

At kunne bestemme selv:

Man har ingen at tage hensyn til, udover sig selv.. (eller i mit tilfælde min søn, men når jeg har friweekend, så gør jeg det jeg føler for).

Så er der noget med toiletvaner…

Det med toiletsædet har aldrig generet mig, men ved det genere nogle. Det eneste der genere mig er, når de ikke gør rent efter sig selv, ha ha.

Vaner og muligheder

Dårlige vaner er ikke kun noget, der er forbeholdt mænd:

I starten af et forhold holder man sig lidt tilbage med nogle af sine vaner, man piller fx ikke bullebørge når fyren er på besøg (alle piller næse af og til, dont deny!).

Og så sætter hun pris på at kunne gøre ting uden at “spørge om lov”:

Hvis man fx gerne vil ud og rejse, eller måske skal arbejde i udlandet? Så har man ikke en i baghovedet, eller en man skal til at “spørge om lov”.

Der er mere tid til veninderne:

Tit når man får en kæreste, så forsømmer man lidt sine veninder. Fordelen ved at være single er, at man kan snakke i timevis, gå i byen til kl. lort om morgenen og meget mere.

Det bedste: Ingen jalousi

Udover at have sengen for sig selv og slippe for at prøve at imponere mulige svigerforældre, er der dog en ting, som Anna Due synes, er det bedste ved at være single:

Man slipper for jalousien. Omg, det er nok det bedste ved det. Man slipper for at have ondt i maven når kæresten er i byen eller lignende.

Og så er der skænderierne:

Når man har en kæreste, så kommer der altid skænderier på et eller andet tidspunkt og det giver ofte nogle tudeture og en masse opkald til sine veninder. Det slipper man HELDIGVIS også for.

Powered by Labrador CMS