Andrew groft misbrugt

Jeffrey Epstein betragtede prinsen som en 'nyttig' idiot

Udgivet Opdateret

Den sexmisbrugsdømte og nu afdøde milliardær Jeffrey Epstein misbrugte prins Andrew groft.

Det fremgår af en ny bog, The Palace Papers', af kongehusekspert og tidligere redaktør for Tatler og Vanity Fair, Tina Brown, der udkommer den 26. april.

For egen vindings skyld

I bogen hævder Tina Brown, at Epstein ofte arrangerede besøg for og ledsagede Andrew som 'investeringsrådgiver, hos indflydelsesrige udlændinge, han vidste, ikke kunne afvise prinsen på grund af hans kongelige status. 

Ifølge den royale ekspert Tina Brown blev britiske prins Andrew reelt udnyttet af den sexmisbrugsdømte og nu afdøde Jeffrey Epstein.
Ifølge den royale ekspert Tina Brown blev britiske prins Andrew reelt udnyttet af den sexmisbrugsdømte og nu afdøde Jeffrey Epstein.

Desuden, at Epsteins mål med møderne i virkeligheden var at lave aftaler for egen vindings skyld. 

- Epstein har fortalt andre, at Andrew var en idiot. Men en nyttig idiot. For selv med et blakket ry er en kongelig altid en stærk magnet i udlandet, skriver Tina Brown i bogen, der er blevet bragt i uddrag i The Telegraph.

Manipulerede med ham

I bogen hævder Tina Brown også, at Epstein havde held til at manipulerede med Andrew og fik ham til at følge sig vigtig via kvinder, privatfly, forretningsaftaler og det glamourøse New York-liv. 

Powered by Labrador CMS