Afsløring: Her skal nygift prinsesse bo

Det menes, at prinsesse Beatrice og hendes ægtemand Edoardo Mapelli Mozzi har fundet deres nye hjem.

Udgivet Opdateret

Selv om det ikke er blevet meldt ud fra officiel side, peger alt i retningen af, at prinsesse Beatrice har fundet netop den royale residens, der passer til hendes liv som en gift kvinde.

Flere mener nemlig, at hun og husbonden Edoardp Mapelli Mozzi vil overtage en bolig, der før tilhørte prins Harry og hertuginde Meghan.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver Express.

Harrys hytte

Når prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi vender hjem fra deres bryllupsrejse, skal de finde et sted af slå sig ned.

Prinsessen har tidligere boet i en lejlighed på St. James Palace i London, hvor også Edoardo Mapelli Mozzi har boet i en rum tid.

Efterfølgende – i forbindelse med udbruddet af coronavirus – flyttede parret til Edoardo Mappeli Mozzis familievilla i Cotswolds. Men det menes ikke, at det er her, det nygifte par vil returnere til.

Parret skulle nemlig have udsigt til at overtage en ejendom, der tidligere har tilhørt prins Harry og hertuginde Meghan.

Formentlig skal de nygifte bo i Nottingham Cottage, der ligger i området omkring Kensington Palace, som er hjemsted for prins William og hans familie.

I nærheden bor også prinsesse søster prinsesse Eugenie med sin mand.

Lille royal residens

Godt nok betegnes Nottingham Cottage, der også kaldes for Nott Cott, som lille af en royal residens at være, men plads er der nu nok af.

Foruden to soveværelser, er der også to stuer, et køkken, et badeværelse og så er der have til.

Hytten er et værk af Christopher Wren, der var en anerkendt arkitekt og videnskabsmand i oplysningstiden.

Hvis ikke det er Nottingham Cottage, der bliver parrets kommende hjem, er spekulationerne også faldet på noget helt andet.

For i takt med at Edoardo Mapelli Mozzi stammer fra Italien, kunne det også tænkes, at parret ønsker at bo der. Også her ejer hans familie nemlig en stor millionvilla, som de nygifte kunne bo i, skulle de ønske det.

Umiddelbart er den idé dog næsten afskrevet igen, fordi at prinsessen har et ønske om at bo tæt ved sin familie.

Hemmeligt bryllup

Den 17. juli sagde prinsesse Beatrice ja til sin Edoardo Mapelli Mozzi ved et hemmeligt bryllup.

Brylluppet var småt med omkring 20 deltagende gæster af hensyn til udbruddet af coronavirus, der fortsat buldrer i Storbritannien.

Blandt gæsterne var naturligt brudens forældre Sarah Ferguson og prins Andrew. Men den britiske monark dronning Elizabeth var også en af de eksklusive gæster, der overværede det royale bryllup.

Brylluppet foregik i All Saints Chapel ved slottet i Windsor.

Det var da også på grund af monarken, at brylluppet skulle foregå i Windsor frem for London, som ellers hele tiden havde været planen.

Prinsesse Beatrice var nemlig så interesseret i, at dronning Elizabeth kunne deltage i brylluppet, at hun efter aftale med dronningen planlagde brylluppet til denne fredag morgen.

For brylluppet skulle afvikles, inden dronningen rejste til det skotske slot Balmoral.

Det var da også meget nemt for dronning Elizabeth og prins Phillip at deltage i brylluppet, da de siden udbruddet har boet isoleret på slottet i Windsor.

Undervejs har prinsesse Beatrice måttet foretage et hav af ændringer i planlægningen af sin store dag, der egentlig var planlagt til at foregå den 29. maj 2020.

Powered by Labrador CMS