Afslører: Vil bryde traditionen for kommende konge

Hertugen og hertuginden af Cambridge kunne meget vel tænkes at gå deres egne veje og bryde med traditionerne.

Udgivet Opdateret

Prins William og hertuginde Kate har en noget mere ‘moderne’ tilgang til tilværelsen end generationerne før dem. Altså end både prins Charles og dronning Elizabeth. Ikke mindst omkring deres tilgang til børneopdragelse.

Artiklen fortsætter under videoen

Det har sat gang i spekulationer om for eksempel nu 6-årige prins Georges fremtid. Det gælder blandt andet for den royale ekspert Ingrid Seward, der tror, at netop parrets forhold til børneopdragelse meget vel vil kunne få dem til at bryde en gammel, royal tradition omkring uddannelse. Det skriver Mirror.

Eksperten vil langt fra blive overrasket, såfremt William og Kate fravælger et kostskoleophold for deres børn og i stedet vælger en anden vej for dem. Ifølge hende er børnenes trivsel og lykke nemlig vigtigere end alt andet for parret.

“Hertugen og hertuginden kunne sagtens tænkes vælge at følge en anden vej for prins George for at beskytte ham. Vi er blevet vant til at se de yngre medlemmer af kongefamilien bryde med traditionerne, så det vil ikke komme som et chok, hvis de gør tingene på deres egen måde ,” har hun ifølge Mirror udtalt til det spanske medie Quien.

Selv mener hun dog, at George som kommende konge kunne have gavn af at blive ‘gemt lidt væk’ for offentligheden i en periode i sin pure ungdom. Det er dog langt fra sikkert, hendes mening deles af alle i kongefamilien. Måske endda ikke engang af den unge mands bedstefar, prins Charles.

Både han og hans søskende fulgte i prins Philips fodspor og gik på kostskolen ‘Gordonstoun School i Skotland. Men angiveligt ikke til alles lige store begejstring. Specielt prins Charles hadede det og skal have haft hjemve. Han havde det blandt andet svært med sport og blandede sig også kun ganske lidt med de andre drenge på skolen, skriver Mirror.

Også prins William har tilbragt tid på en kostskole. Han gik på Ludgrove School i Wokingham inden han startede på Eton i en alder af 13 år.

Powered by Labrador CMS