Afslører detaljer om kaotisk frieri

Orlando Bloom havde det hele planlagt. Så begyndte det at gå galt.

Orlando Bloom og Katy Perry skal giftes. Foto: Scanpix/Eric Gaillard.
Udgivet Opdateret

Som læsere måske allerede ved, er Orlando Bloom og Katy Perry blevet forlovede. Det skete på selveste Valentinsdag, og nu har den kommende brud løftet sløret for frieriet, der vist ikke forløb helt efter planen.

CNN skriver, at Bloom friede, mens parret var ude og flyve i helikopter over Los Angeles.

Bloom havde formentlig planlagt at fri over byens skyline. Der var champagne med på turen, han havde skrevet en besked på en lap papir, Perry skulle læse, mens han fandt ringen frem.

– Jeg sidder og læser, da jeg hører, at champagnen går i stykker. Der er glas over alt, og da han forsøger at få ringen frem, flænser den hans jakke, og han bliver smurt ind i champagne, siger Katy Perry til Jimmy Kimmel, ifølge CNN.

De små katastrofer fik dog ikke Perry til at sige nej, og da helikopteren landede, stod der en velkomstkomité klar til at gratulere parret, der gik meget igennem, før de valgte at blive gift.

Mødtes i dans

Ifølge Cosmopolitan lærte Bloom og Perry først hinanden at kende i 2016 ved en fest, hvor de angiveligt havde gang i en mindre dansekonkurrence.

I tiden efter mødet i januar blev de set sammen til fester, koncerter og bylivet generelt, og Cosmopolitan skriver, at de blandt andet var på ferie sammen i februar 2016.

De blev dog ikke officielt et par før foråret 2016, og samme sensommer gik billeder af parret på badeferie verden rundt, måske fordi Bloom var ganske nøgen på flere af billederne.

I november samme år forlød det, at de ikke var kærester mere, men gennem tiden blev de igen og igen set sammen, på den røde løber og Instagram-fotos, og alligevel annoncerede de så i foråret 2017, at de altså ikke var sammen.

Så gik tiden lidt igen, med rygter, billeder og flere rygter, og i foråret 2018 kunne Perry så fortælle, at de skam var sammen igen. Billedet til denne artikel er fra efteråret 2018, hvor parret dukkede op på den røde løber sammen, og så ganske glade ud for selskabet.

Det bringer os så til februar 2019, hvor Bloom friede til Perry, champagneflasken gik i stykker, noterne kom for en dag, og vennerne stod klar til at fejre det kommende brudepar. Vi siger stort tillykke.

Powered by Labrador CMS