TV 2 vil overrække kæmpe pengebeløb

I slutningen af marts holdes prisuddelingen EchoPrisen for første gang. Her vil TV 2 overrække 100.000 kroner til en dansker, der gør en forskel

Udgivet Opdateret

Når EchoPrisen for første gang løber af stablen den 30. marts, er det ikke kun landets kendisser, der kan håbe på at gå fra prisuddelingen med hæder.

Her vil TV 2 nemlig give 100.000 kroner væk i form af det nystiftede EchoLegatet.

En ekstraordinær indsats

Det overrækkes til en person, der enten gør en ekstraordinær indsats for unge gennem et konkret projekt, eller en, der kæmper for en specifik sag, som ændrer eller kan ændre noget for os alle sammen.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

- I en tid med mange valg, mange indtryk og holdninger oplever vi stadig nogen og noget, der bryder igennem mængden, der rører os, flytter os og samler os, siger TV 2-redaktør Peter Toldberg, om hvad prisuddelingen skal hylde.

Stjernespækket trio

Ved EchoPrisen kan publikum se frem til at blive guidet gennem aftenen af en særdeles stjernespækket værtstrio.

Det er nemlig sangeren Hjalmer, der blandt andet står bag hits som "Kom sommer" og "Kongespil", skuespillerinden Fanny Bornedahl, som man blandt andet kender fra DR-succesen "Carmen Curlers", samt satiriker Nina Rask, der har spillet med i komedieserien "Too Sune".

TV 2 har gennem mange år holdt Zulu Awards. Men i slutningen af februar meldte tv-stationen ud, at man nedlagde TV 2 Zulu og omdannede kanalen til det nye ungdomstilbud Echo.

Erstatter Zulu Awards

EchoPrisen erstatter dermed det tidligere Zulu Awards.

I alt bliver der ved EchoPrisen uddelt otte statuetter i forskellige kategorier - blandt andet Årets Lyd, Årets Klip og Årets Musiker.

Blandt de nominerede i sidstnævnte finder man navne som Andreas Odbjerg, Tobias Rahim og Jada.

Hvem der løber afsted med priserne, er helt op til danskerne. Det foregår nemlig gennem en demokratisk afstemning på EchoPrisens hjemmeside.

Foruden prisuddelingen byder showet også på optrædener fra sangstjerner som Drew Sycamore, Artigeardit og Medina.

EchoPrisen afholdes torsdag den 30. marts i K.B. Hallen på Frederiksberg. Prisuddelingen kan ses på TV 2 Echo og på TV 2 Play søndag den 2. april.

Den nye prisuddeling EchoPrisen bliver med Hjalmar, Nina Rask og Fanny Bornedahl som værter. Showet afholdes torsdag den 30. marts. (PR-foto).
Den nye prisuddeling EchoPrisen bliver med Hjalmar, Nina Rask og Fanny Bornedahl som værter. Showet afholdes torsdag den 30. marts. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS