- Der er en jeg ikke snakker med

Jackie Navarro fortæller, at der har været følere ud om en genforening af ’Forsidefruer’

Udgivet Opdateret

Sidste forår bekendtgjorde Viaplay og TV3 en pause i ’Forsidefruer’ på ubestemt tid.

Men Jackie Navarro, som var en af de medvirkende gennem ti af 11 sæsoner, åbner nu op for, at der har været følere ude for at genoptage den populære realityserie.

- Håber, vi kommer til at lave flere nye programmer af ’Forsidefruer’, sagde den 37-årige model til Kendte.dk ved Pluto TV’s pressemøde torsdag eftermiddag i København, hvor hun var mødt op for at promovere de allerede producerede programmer, der kan ses gratis på streamingtjenesten.

Savner serien

- Jeg savner at lave ’Forsidefruer’. Vi oplevede rigtig mange gode og dårlige ting, men det var blevet en del af mig, og pludselig stoppede det, lød det fra Jackie Navarro.

- Der har været ballade og uenigheder, men om man bryder sig om hinanden eller ej, så kan vi da godt filme, og få noget godt ud af det, lød det fra hende.

Drama og udfordring

Der var stridigheder undervejs blandt de medvirkende, men det blev fra officiel side ikke nævnt som årsagen til nedlukningen.

De medvirkende var således overraskede over beslutningen.

Janni Ree fortalte i starten af året, at hun var lettet over seriens afslutning, og at hun kun havde én god veninde fra start til slut blandt deltagerne, nemlig Amalie Szigethy.

For nylig gav Tina Lund udtryk for, at hun savnede serien og alle pigerne.

Jacki Navarro har valgt at tage det sure med det søde.

- Der er en, jeg ikke snakker med, men ellers har jeg det godt med resten. Kommer vi til at lave det igen, så vil jeg og de andre piger være professionelle, og få det bedste ud af det. Livet er jo i forvejen fyldt med dramaer og udfordringer, sagde hun.

Jacki Navarro er ikke bleg for at springe ind i en ny omgang ’Forsidefruer’.
Jacki Navarro er ikke bleg for at springe ind i en ny omgang ’Forsidefruer’.
Powered by Labrador CMS