Spydig skuespillerinde giver Emmy-vært tørt på

Skuespillerinden Maggie Smith svarer på Emmy-vært Jimmy Kimmels drilleri om hendes fravær ved prisuddelingen.

Jimmy Kimmel henviste Maggie Smith til “glemte sager”, hvor hun ville kunne afhente sin pris. Foto: MIKE BLAKE/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Komiker Jimmy Kimmel var for alvor ude med riven efter kendisserne, da han natten til mandag var vært for den 68. Emmy-uddeling i Los Angeles.

Ikke mindst den aldrende skuespillerinde Maggie Smith var genstand for komiker-værtens spydige kommentarer. Det skriver flere internationale medier, heriblandt Toronto Sun.

Skuespillerinden glimrede nemlig ved sit fravær ved prisuddelingen, da hun vandt i kategorien bedste kvindelige birolle i en dramaserie for sin rolle som Violet i tv-serien “Downton Abbey”. Og det ville Jimmy Kimmel ikke lade gå ubemærket hen.

– Du må være til stede for at vinde. Hvis vi råber dit navn op, og du ikke er her til at modtage prisen, så går Emmyen til næste navn på listen. Det kalder vi “Maggie Smith-reglen”, jokede værten med henvisning til, at Maggie Smith hele ni gange har været fraværende ved Emmy-showet.

Henvist til “glemte sager”

Jimmy Kimmel henviste derfor Maggie Smith til “glemte sager”, hvor hun ville kunne afhente sin pris.

Men heldigvis er Maggie Smith ikke for gammel til at give igen med sin tørre engelske humor. På Twitter skriver den 81-årige skuespillerinde nemlig en kæk besked til Jimmy Kimmel om, at hun har modtaget hans hilsen.

– Jeg blev meget overrasket og glad for at vinde prisen. Jeg føler, at Emmy-uddelingen har været overvældende gavmild over for mig. Hvis Hr. Kimmel kunne guide mig til glemte sager, så vil jeg forsøge at være med det næste fly, skriver Maggie Smith via Masterpiece PBS’s Twitter-konto, som er produktionsselskabet bag “Downton Abbey”.

Læs hele Maggie Smiths tweet her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS