Se billedet: Margrethe hygger med sine søstre på sommerslot

Dronning Margrethe og hendes søstre har tilbragt nogle dage sammen på Gråsten Slot.

Dronning Margrethe har været på sommervisit på Gråsten Slot, hvor hun fik selskab af sine søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie. Se billedet nederst i artiklen. Arkivfoto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Den sønderjyske by Gråsten har igen haft fornemt besøg, og flere har måske fået et lille glimt af dronningen og hendes to søstre.

Dronning Margrethe har været på sommervisit på Gråsten Slot, hvor hun fik selskab af sine søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie.

Det danske kongehus har delt et billede på den officielle Instagram-profil af de tre smilende søstre, der iklædt blomstrede kjoler og farvede cardigans står i slotshaven, som i øjeblikket er i fuldt flor. Af billedteksten fremgår det også, at 2016 er et helt særligt år for Gråsten Slot.

– I år er det 80 år siden, at deres forældre, kong Frederik 9. og dronning Ingrid, for første gang benyttede slottet om sommeren, skriver kongehuset til billedet.

Ankom den 15. juli

Allerede den 15. juli indledte den danske kongefamilie deres sommerresidens på det sønderjyske slot, hvor de traditionen tro poserede for fotograferne.

Dronning Margrethe er den ældste af de tre søstre, mens Anne-Marie er den yngste. Dronning Anne-Marie er gift med græske Kong Konstantin.

Grækenland er siden blevet en republik, og derfor er hendes officielle titel “eksdronning”, men af familien omtales parret fortsat som kong og dronning.


Se billedet af de tre royale søstre her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS