Model fundet dræbt

Abby Chois tidligere svigerfamilie er sigtet for drab på modellen. Eksmanden blev anholdt ved færgeterminal.

Udgivet Opdateret

Fire personer er blevet anholdt for drabet på en model og influencer i Hongkong, efter at dele af hendes lig blev fundet i en lejlighed i den delvist selvstyrende by.

Det oplyser det lokale politi.

Den 28-årige Abby Choi blev meldt savnet i tirsdags.

Ben fundet

Lørdag oplyser politiet, at hendes ben er blevet fundet i et køleskab i en lejlighed i landsbyen Lung Mei.

Abby Chois eksmand, den jævnaldrende Alex Kwong, blev anholdt lørdag eftermiddag lokal tid ved en færgeterminal på Hongkongs største ø, Lantau.

På sig havde han 500.000 hongkongske dollar i kontanter, svarende til knap 450.000 kroner, samt adskillige luksuriøse ure til en samlet værdi af cirka fire millioner hongkongske dollar - knap 3,6 millioner kroner.

Det skriver avisen The South China Morning Post.

Var ved at flygte

Efterforskere mener, at han var ved at flygte fra Hongkong, da han blev anholdt.

Alex Kwongs forældre og hans 31-årige storebror er i forvejen sigtet for drabet på den 28-årige model.

Abby Chois tidligere svigerfar menes at være hjernen bag en plan om at dræbe hende på grund af en ejendom til en værdi af millioner af dollar.

Højtstående politibetjent

Eks-svigerfaren er en 65-årig tidligere højtstående politibetjent, der forlod politiet i 2005, skriver The South China Morning Post, der citerer en unavngiven kilde.

Da Abby Choi blev meldt savnet tidligere på ugen, kontaktede myndighederne Chois eksmands familie. Efterforskere gennemskuede dog hurtigt, at familien afgav falske vidneudsagn.

Det førte politiet på sporet af lejligheden i landsbyen Lung Mei, hvor de fandt offerets ben i et køleskab samt menneskevæv i gryder med suppe.

Leder efter hoved og torso

- Vi leder fortsat efter hovedet, torsoen og hænderne, som vi tror er skaffet af vejen, fortæller politiinspektør Alan Chung til journalister.

Foruden de menneskelige rester fandt politiet forskellige redskaber i lejligheden, herunder kødkværne og motorsave, samt lange regnjakker, handsker og masker.

Abby Choi blev angiveligt sidst set af sin tidligere svoger, der var ansat som hendes chauffør.

Den 28-årige models ben blev fundet i et køleskab.
Den 28-årige models ben blev fundet i et køleskab.
Powered by Labrador CMS