Vender hjem i den gode sags tjeneste

Prinsesse Marie repræsenterer kongehuset ved to særlige arrangementer den 1. december

Selv om prinsesse Marie nu bor i Washington D.C., USA, sammen med prins Joachim og børnene grev Henrik og komtesse Athena, forhindrer det hende ikke i at passe sine officielle pligter for kongehuset.

Heller ikke selv om de foregår i København.

Markerer World AIDS Day

Som protektor fra AIDS-Fondet vender hun nu hjem til Danmark for at deltage i to særlige arrangementer, der markerer World AIDS Day i København den 1. december.

Det fremgår af Kongehusets officielle kalender.

Klokken 17. deltager hun i 'Lystænding på Kultorvet', hvor hun vil tænde ét af op mod 2000 lys til minde om de mange, som har mistet livet på grund af hiv og aids.

Julekoncert i Trinitatis Kirke

Og om aftenen, klokken 19.30, er hun på plads i Trinitatis Kirke, hvor hun overværer AIDS-Fondets traditionelle julekoncert.

Prinsesse Marie repræsenterer Kongehuset ved to særlige arrangementer i forbindelse med World AIDS DAY i København den 1. december

Her vil hun blive budt velkommen af  AIDS-Fondets præsident, Susse Wold, AIDS-Fondets direktør, Lars Cristian Østergreen samt operasanger Jens-Christian Wandt, som er arrangør af og vært ved koncerten, som han også medvirker i som solist.

Prinsesse Marie har været protektor for AIDS-Fondet siden den 1. december 2011.

Powered by Labrador CMS