Prinsesse stiller krav til bryllupsgæster

Ikke alle farver er tilladt, når norske prinsesse Märtha Louise i august skal giftes 

Udgivet Opdateret

Det er forbundet med restriktioner for gæsterne, når norske prinsesse Märtha Louise og hendes forlovede, Durek Verrett, den 31. august skal giftes i idylliske Geiranger.

Det fremgår ifølge norsk Se og Hør af bryllupsinvitationerne, der nu er blevet sendt ud.

Der er en lille krølle

Til selve ceremonien opfordres de kvindelige gæster til at komme i lang kjole og mændene til at lade sig inspirere af det, man ser ved den årlige Oscar-prisuddeling i Los Angeles.

For kvinderne er der dog den lille krølle, at hvide, helt sorte, helt rosa og alle former for kjoler i guld er strengt forbudt.

Væk med kameraet

Og bestemte farver er ikke det eneste, der er er forbudt.

Brudeparret ønsker selv være i fuld kontrol over minderne fra deres store dag. Derfor er det ikke tilladt for at fotografere under festlighederne. 

Det er forbundet med restriktioner at være blandt de inviterede til norske prinsesse Märtha Louises bryllup den 31. august.

Skal feste i tre dage

Norsk Se og Hør skriver også, at gæsterne er inviteret til at komme allerede torsdag den 29. august, og at de bliver indkvarteret - for egen regning - på to hoteller i byen.

På ankomstdagen kan de se frem til et såkaldt 'Meet and Greet Party', og i den forbindelse opfordres de til at møde op i 'sexet og cool' outfit.

Fredagen byder i dagtimerne på sejltur i den smukke Geiranger-fjord, inden der om aftenen er  cocktails og middag samt efterfølgende dans på programmet.

 

       

      

Powered by Labrador CMS