Prinsesse på randen af skilsmisse

Silvia og Chris O'Neills mor danner fælles front

Det knager gevaldigt i fugerne i ægteskabet mellem prinsesse Madeleine og hendes amerikanske mand Chris O'Neill.

Det skriver norsk SE og HØR.

Problemerne er angiveligt så store, at de to ægtefællers mødre, dronning Silvia og society-kvinden Eva O'Neill, nu har dannet fælles front for at holde sammen på stumperne.

De mødtes blandt andet i Salzburg i efteråret 2023 over flere dage i forbindelse med et velgørende arrangement. 

Her skal de to have lagt en slagplan for, hvordan deres børns ægteskab skal reddes.

Skændtes åbenlyst

Sidste sommer fik Eva O'Neill ved selvsyn øje for, helt præcist hvor slemt det står til ved et af hendes børnebørns bryllup, hvor også Madeleine og Chris deltog.

Trods idyllen på billedet knager det angiveligt voldsomt i ægteskabet mellem Chris O'Neill og prinsesse Madeleine.

Mens alle andre glædede sig over den lykkelige begivenhed, var stemningen mellem Madeleine og Chris på frysepunktet, da de kom i sidste øjeblik lige før vielsen gik i gang.

De så begge irriterede ud og syntes at være i gang med et skænderi om livets store spørgsmål helt frem til kirkedøren.

Og 83-årige Eva O'Neill, der selv har erfaring fra fire brudte ægteskaber, kan godt se, at forholdet mellem hendes søn og prinsessen mest af alt minder om et trafikuheld i langsom gengivelse.

Hader opmærksomheden

Et af problemerne, parret slås med, er den megen opmærksomhed, der følger med rollen som ægtemand til en svensk prinsesse.

Parret har hidtil boet i London, Stockholm, New York og nu i Miami, hvor parret forsøger at få solgt deres hus, inden de efter planen rykker til en stor lejlighed i Stockholm.

Flytningen skulle egentlig være sket, men er udskudt i hvert fald indtil huset i Miami er solgt.

Når de vender tilbage til Stockholm vil der - modsat i London, New York og Miami - være fuldt fokus på Chris O'Neill, når han træder ud på fortovet foran lejligheden i Stockholm.

Han har prøvet det før ved besøg i Sverige, men nu bliver opmærksomheden en permanent faktor i ægteskabet.

- Jeg har intet ønske om at opnå kendisstatus og har heller ikke nogen fordel af det i mit arbejde, og det sker også, at jeg brokker mig til Madeline over det, har Chris O'Neill tidligere sagt i et interview.

Da kong Carl Gustaf i sin tid tilbød Chris O'Neill en prinsetitel, afslog han også dette for at kunne fortætte i sin private, diskrete rolle som forretningsmand.

 

Powered by Labrador CMS