Nær ven: - Et helvede for William og Kate

Knust over den ubærlige kamp, prinsesse Kate og hendes familie kæmper 

Udgivet Opdateret

Den britiske kongefamilie har i høj grad fået kræft helt tæt ind på livet med både kong Charles og prinsesse Kate i behandling for den grusomme sygdom.

Nyheden om Charles' sygdom kom i februar i forbindelse med, han have gennemgået en prostata-operation og i slutningen af marts oplyste Kate så, at også hun er ramt.

Har det voldsomt svært

Nu fortæller en nær ven af William og Kate, designeren Amaia Arrietta, der ofte har stået for at klæde parrets tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis på, at familien har det voldsom svært.

Det sker ifølge Fox News i et interview med The Telegraph.

- Jeg er knust i øjeblikket, siger en grædefærdig Amaia Arrietta i interviewet og åbner samtidig op om sine tanker omkring, familiens situation.

- Jeg tror, de går igennem helvede, og jeg håber virkelig, de kommer godt igennem det, siger hun. 

Prins William og prinsesse Kate

Holder kortene tæt ind til kroppen

Det var i forbindelse med, at Kate, var igennem en maveoperation i starten af året, lægerne fandt spor af kræft hos hende.

- Det har været et par utroligt hårde måneder for hele vores familie, men jeg har et fantastisk medicinsk team, der tager sig godt af mig og det er jeg taknemmelig for, lød det blandt andet fra Kate i forbindelse med afsløringen. 

Det er aldrig kommet frem hvilken form for kræft hun eller hendes svigerfar har fået konstateret. 

Powered by Labrador CMS