Kræftramte Charles rørt til tårer

Den store støtte fra befolkningen gør enormt indtryk på kong Charles

Siden det i starten af februar kom frem, at 75-årige kong Charles er blevet diagnosticeret med kræft, har han hovedsageligt befundet sig på Sandringham i Norfolk.

I denne uge har han dog holdt han sit ugentlige møde ansigt til ansigt med premierminister Rishi Sunak på Buckingham Palace.

Mange vidunderlige hilsner

Og her gav han udtryk for sin store taknemmelighed over den fantastiske støtte, han er blevet mødt med af briterne, skriver Sky News

- Jeg har fået så mange vidunderlige hilsner og kort, at det ofte har fået mig til at bryde ud i tårer, sagde han blandt andet. 

Det er ikke kommet frem, hvilken form for kræft, det er, Charles er blevet ramt af.

Opdaget i et tidligt stadie

Buckingham Palace har dog tidligere meddelt, at sygdommen er blevet opdaget i et tidligt stadie, og at kongen er påbegyndt behandling.

Kong Charles er dybt rørt over den store støtte mødt med, efter det i starten af februar kom frem, at han er blevet diagnosticeret med kræft.

Diagnosen har betydet, at han har måtte sætte sine offentlige optrædener på standby og overlade en række officielle pligter til andre i den kongelige familie.

Primært dronning Camilla og prins William. 

Kong Charles og premierminister Rishi Sunak ses her under deres møde på Buckingham Palace tidligere på ugen.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS