Forfatter: Kate iskold over for Meghan

Ignorerede Meghans bøn om hjælp

Udgivet Opdateret

Der er ikke kun iskold luft mellem prins Harry og kronprins William.

Også forholdet mellem deres hustruer Kate og Meghan er angiveligt under frysepunktet.

I hvert fald hvis man spørger forfatteren Omid Scobie, der netop er udkommet med sin seneste bog om det britiske kongehus med den ildevarslende titel, "Endgame".

Hårdt angreb

Ifølge ham udgår kulden dog ensidigt fra Kate.

Den engelske avis Daily Mail kalder Scobie for Harry og Meghans cheerleader og signalerer dermed, at han måske har et lidt enøjet syn på begivenhederne.

Prinsesse Kate er ifølge Omid Scobie iskold over for Meghan og har aldrig været interesseret i at opbygge en relation til sin svigerinde.

I "Endgame" indleder han et hårdt angreb på Kate.

Kold

Han kalder Kate for "kold" og samtidig en dobbeltmoralsk hykler der på én og samme tid i offentligheden arbejder for at fremme fokus på mental helse, mens hun i privaten ifølge Scobie totalt har ignoreret Meghans appeller til hende om hjælp.

Kate skal også i sjov have foregivet at få rysteture, blot hun hører svigerindens navn.

Hun skal ikke på noget tidspunkt have vist interesse for at etablere et forhold til Meghan, og ifølge Scobie er det Kates skyld, at hun og Meghan ikke har vekslet et ord siden 2019.

Karaktermord

I, hvad der har karakter af et karaktermord på Kate, beskriver Omid Scobie hende som en nikkedukke, som det har været muligt for afdøde dronning Elizabeth at oplære.

I den anden ende af spektret placerer Scobie Harrys afdøde mor, prinsesse Diana, som en mere viljestærk og rebelsk kvinde.

- Kate glider under radaren, fordi hun aldrig har udfordret systemet med offentlig vask af det beskidte vasketøj, skriver Scobie.

- Hun er komfortabel i rollen og villig til altid at smile pænt og tilføre sine opgaver som prinsesse et stænk af elegance, fortsætter Scobie.

Powered by Labrador CMS