Bekræfter rygter om kronprinsessen

Den er god nok. Den hollandske tronarving har i en periode gemt sig i udlandet

Den er god nok. Rygter om, at hollandske kronprinsesse Catharina-Amalia sidste år i en periode har gemt sig i udlandet, holder vand.

Det bekræftede kong Willem Alexander ifølge HOLA ved en statsbanket til ære for det spanske kongepar, der netop har været på officielt besøg i Holland, på paladset i Amsterdam onsdag aften.

Rettede en dybfølt tak

I sin tale til gæsterne fortalte Willem Alexander, at tronarvingen boede i Madrid sidste år, hvor hun havde mulighed for at fortsatte sine universitetsstudier.

Kongen udtrykte i den forbindelse sin dybfølte taknemmelighed over for kong Felipe og dronning Letizia, for deres venskab og støtte i en vanskelig tid, skriver HOLA.

Måtte flygte fra Amsterdam

Catharina-Amalia begyndte sine universitetsstudier i sensommeren 2022 og flyttede i den forbindelse til Amsterdam.

Men fordi politiet kort efter studiestarten fik mistanke om, at en udenlandsk mafiagruppe havde planer om at kidnappe hende, måtte hun i alt hast forlade Amsterdam og rykke tilbage til kongefamiliens residens, Huis ten Bosch, i Haag.

Efterfølgende valgte hun altså så at skjule sig i den spanske hovedstad.

Den hollandske tronarving, Catharina-Amalia, ses her sammen med sine forældre, kong Willem Alexander og dronning Maxima.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS