Tine Gøtzsche vender tilbage til DR

Sammen med skuespiller og satiriker Rasmus Botoft bliver DR's tidligere nyhedsprofil Tine Gøtzsche vært for "DR's store juleshow".

Udgivet Opdateret

Fra "Forræder" på TV 2 til julefryd på DR1.

Den kendte journalist Tine Gøtzsche vender i december tilbage til den arbejdsplads, hun sagde op fra i 2018 efter 22 år til fordel for et arbejdsliv som selvstændig.

I godt selskab

Sammen med skuespiller og satiriker Rasmus Botoft står Tine Gøtzsche nemlig i spidsen for DR's juleshow, der sendes på DR1 og DRTV 16. december klokken 20.30.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse i anledning af public service-stationens oversigt over decembers sendeflade.

Tine Gøtzsche og Rasmus Botoft får selskab af DR Symfoniorkestret, som spiller julen ind.

Masser af sang og musik

Der er også meget mere musik på programmet ud over den, der bliver spillet i "DR's store juleshow".

DR's fællessang, som blev lanceret som koncept under coronapandemien, fortsætter her på den anden side af nedlukningerne med en juleudgave med musiker Katrine Muff og vært Johannes Langkilde i DR Koncerthuset. Det kan ses 2. december klokken 20.30.

Tine Gøtzsche sagde op på DR i 2018 efter 22 år på public service-stationen. Nu arbejder hun som moderator og ordstyrer. (Arkivfoto).

En række særprogrammer

Ud over andre faste juletraditioner på sendefladen som "Julehilsen til Grønland" og "DR Pigekorets Julekoncerter" er der også en række særprogrammer af velkendte formater i anledning af højtiden.

Det glæder blandt andet "Den store bagedyst", "Alle mod 1", "Søren Vesters have" og "Frank og Kastaniegården".

Noget for både store og små

Derudover udbyder DR 16 forskellige børnejulekalendere, som hovedsageligt kan ses på DRTV.

Der er også noget for det voksne publikum. Blandt andet "Rytteriets jul", som førnævnte Rasmus Botoft er en del af, og samtlige 24 afsnit af "Matador", annoncerer DR.

Powered by Labrador CMS