Skal score singler med kager

Det er ikke kun ovnene, der bliver skruet op for i årets udgave af "Den store bagedyst" - det gør konkurrenceelementet også, afslører DR

- Klar, parat, bag!, lyder det snart for 12. sæson i streg.

Ti amatørbagere kaster sig endnu en gang over souffléer, chokolader og småkager i håbet om at få snit og konsistenser til at imponere dommerduoen, Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, i årets udgave af "Den store bagedyst".

Kagekonkurrencen går i gang 30. september.

Det annoncerer DR.

Blind date

Ifølge public service-stationen bliver der ikke kun skruet op for ovnene, men også for konkurrenceelementet i årets udgave af "Den store bagedyst".

Amatørbagerne skal blandt andet på blind date, hvor de med deres kager skal score en række singler, skriver DR.

Giver den gas

Derudover skal deltagerne i duel mod hinanden én-mod-én og kan forvente benspænd i form af både lykkehjul og fremmedsprog, lyder det videre.

Årets deltagerfelt, der knokler i køkkenerne for at vinde titlen og trofæet, består af alt fra en sauna-entusiast til en tidligere bodybuilder, afslører DR. (PR-foto).

- Vi giver den fuld gas med flere og anderledes konkurrencer i år og udfordrer deltagerne på alle mulige måder, siger programmets redaktør, Søren Olsen, til dr.dk.

Yngste er 16

I årets felt, der dyster om at vinde titlen og trofæet, finder man blandt andre socialrådgiveren Rikke, den teologistuderende Anton og virksomhedsejeren Thomas.

Den yngste deltager er gymnasieeleven Karoline på 16 år, mens årets ældste deltager er den 49-årige designuddannede højskoleunderviser Christina, afslører DR.

DEN STORE BAGEDYST

Den store bagedyst er et dansk tv-program, hvor amatørbagere dyster mod hinanden gennem en række udfordringer, hvorved de skal forsøge at imponere to dommere med deres bageevner. 

En deltager bliver sorteret fra i hver runde frem til finalen, hvor én deltager kåres som vinder. 

Programmet er den danske udgave af det britiske The Great British Bake Off og programmet blev sendt første gang i august 2012 på DR1.

Programmet blev i begyndelsen præsenteret af Neel Rønholt og Peter Ingemann, men siden sæson 3 i 2014 har Timm Vladimir været programmets eneste vært. 

Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen var fra programmets start dommere i bageteltet, men fra sæson 6 i 2017 overtog Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo dommerrollerne. 

Siden sæson 5 i 2016 er optagelserne forgået i et telt i Clausholms slotspark.

Årets udgave af "Den store bagedyst" får premiere 30. september på DRTV og DR1.

Powered by Labrador CMS