Rørt til tårer

Sarah Grünewalds afdansningsbal i "Vild med dans" blev markeret af både søn og bror - og af en musikalsk overraskelse, der fik hende til at smide stiletterne

Udgivet Opdateret

Vild med dans-værten Sarah Grünewald endte selv i midten af dansegulvet i Forum Horsens under årets finale fredag aften.

Hun troede, der skulle lægges op til en pause mellem showets to dele. Men pludselig stoppede musikken.

Det er Sarah Grünewald sidste show efter 11 sæsoner i jobbet, og det blev markeret med en kavalkade over nogle af hendes mest mindeværdige momenter de forgangne ti år.

Søn dukkede op

Hendes syvårige søn, Luis, dukkede pludselig op i indslaget, og det fik tårerne i øjnene til at trille ned af kinderne på den erfarne vært.

- Hej, mor, så blev det din sidste aften på "Vild med dans". Jeg synes, du er så sej, at du har lavet det i så mange år. Men lad nu være med at græde, lød det i det båndede indslag fra sønnike, som havde luret, at tårerne ville presse sig på.

- Du kan glæde dig over, at du skal hjem til mig og spise fredagsslik i stedet for. Men fordi du har været så sej, kommer der nogle og spiller musik for dig.

- Jeg tror, at vi nogle gange skal lukke nogle kapitler, så nogle nye kan åbnes, i den her bog som hedder livet, sagde Sarah Grünewald, da hun bekendtgjorde, at hun stoppede som vært på programmet efter 11 sæsoner.

Smed stiletterne

Der var nemlig en musikalsk overraskelse til Sarah Grünewald. Sangeren JJ Paulo kom pludselig løbende ind på dansegulvet med nummeret "My Bebe".2

Sarah Grünewald smed stiletterne, så hun kunne danse rundt til det energiske nummer, og vinkede årets dansepar med ind omkring hende på gulvet.

SARAH GRÜNEWALD

Sarah Backhaus Grünewald (født 5. februar 1984 i Tyskland) er en dansk model, tv-vært og skuespiller.

I 2013 blev Sarah Grunëwald valgt som Claus Elmings nye medvært som erstatning for Christiane Schaumburg-Müller i sæson 10 af Vild med dans. Hun vendte tilbage som vært i sæson 11.

Da Vild Med Dans sendte sin femtende sæson i efteråret 2018, fik hun en ny værtsmakker i form af Christiane Schaumburg-Müller, da Claus Elming meddelte, at han ikke vendte tilbage som vært.

Hun er født i Tyskland, men er opvokset i Marielyst på Falster.

I 2014 blev hun gift med sin kæreste, Rasmus Backhaus. Deres søn, Luis, er født i marts 2016. I februar 2019 meddelte Grünewald, at parret skulle skilles.

Kilde: Wikipedia

Der var også en hilsen fra hendes bror, der huskede tilbage på, dengang hun fortalte ham, at hun skulle være vært på programmet. Der var også en hilsen fra en af Sarah Grünewalds veninder, og så sendte holdet og hendes medvært, Martin Johannes Larsen, hende en hyldest.

- Tusind tak

- Det er din sidste dans i aften... Hele produktionen og TV 2 vil gerne sige tusind, tusind tak, lød det fra en bevæget Martin Johannes Larsen, inden Sarah Grünewald fik stående ovationer fra et fyldt og feststemt Forum Horsens.

- Det har været en kæmpe fornøjelse. Af hjertet tak, svarede en lige så rørt Sarah Grünewald.

- Det er tid

Sarah Grünewald meddelte inden årets premiereprogram, at denne sæson ville være hendes sidste.

- Jeg tror, at vi nogle gange skal lukke nogle kapitler, så nogle nye kan åbnes, i den her bog som hedder livet, sagde Sarah Grünewald dengang til TV 2.

- Jeg holder virkelig af at lave "Vild med dans". Men mavefornemmelsen siger, at det er det rigtige tidspunkt at sige tak for dansen.

Powered by Labrador CMS