Lars Hjortshøj: - En kolossal sorg

Lars Hjortshøj måtte sende sig selv og sit verdensbillede til grundigt eftersyn, siger komikeren til Casper Christensen i portrætprogrammet "All Exclusive".

Udgivet Opdateret

KORT RESUME AF ARTIKLEN:

  • Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo annoncerede deres skilsmisse i 2021 efter 26 års ægteskab.
  • Hjortshøj reflekterer over skilsmissen i portrætprogrammet 'All Exclusive' med Casper Christensen og Mikael Bertelsen.
  • Han udtrykker en 'kolossal sorg' over at miste sit livs kærlighed og taler om behovet for et 'grundigt serviceeftersyn' af sit verdensbillede.
  • Lars Hjortshøj har fundet kærligheden igen med Camilla Skjødt Rønsgaard.
  • 'All Exclusive' med hans deltagelse vises på TV 3 og Viaplay.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Efter 26 år sammen meddelte komiker og skuespiller Lars Hjortshøj og tidligere tv-vært Tina Bilsbo i 2021, at de skulle skilles.

De har begge værnet om bruddet. Men nu sætter Lars Hjortshøj lidt flere ord på skilsmissen. Det gør han foran et snurrende kamera og Casper Christensen i portrætprogrammet "All Exclusive".

Passer fuldstændig ind

- Vi passer fuldstændig ind i statistikken, konstaterer Lars Hjortshøj:

- Folk bliver skilt, når børnene er helt små, fordi det er pissehårdt. Eller også bliver de skilt, når børnene er flyttet hjemmefra, og man sidder og kigger på hinanden og siger: "Hvad fanden skal vi med hinanden?", siger Lars Hjortshøj, der har to voksne børn med Tina Bilsbo.

Lukker ned

Da Casper Christensen spørger nærmere ind, lukker Lars Hjortshøj ned.

Mikael Bertelsen medvirker også i "All Exclusive" som Casper Christensens journalistiske sidekick. Han bryder ind, da han mener, at Lars Hjortshøj taler i generelle vendinger.

- Man vil jo gerne høre, hvordan du har det, siger han med tryk på ordet "du".

Casper Christensen bakker Lars Hjortshøj op over for Mikael Bertelsen. Casper Christensen har selv været igennem en skilsmisse.

Lars Hjortshøj danner i dag par med Camilla Skjødt Rønsgaard, der er i 30'erne og arbejder som kundeservicechef i et rekrutteringsbureau. (Arkivfoto).

Leder efter ordene

- Jeg tror stadig, jeg er i proces, siger Lars Hjortshøj så til Mikael Bertelsen og leder efter ordene, inden han fortsætter:

- Følelsesmæssigt har jeg ikke problemer med at tale om det: Det er forbundet med en kolossal sorg over at miste sit livs kærlighed.

Behov for kontrol

Lars Hjortshøj fortæller, at han altid har haft et behov for kontrol. Men følelser kan ikke kontrolleres, og han mistede fodfæstet.

LARS HJORTSHØJ JAKOBSEN

Lars Hjortshøj Jakobsen (født 3. juni 1967 i Hinnerup) er en dansk stand-up komiker, skuespiller, tv- og radiovært. 

Hans karriere startede i 1992, hvor han fik sin debut som komiker og har siden optrådt på tv i bl.a. Safari (1996), Casper & Mandrilaftalen (1999), Langt fra Las Vegas (2001-03), Klovn (2005-09) og Live fra Bremen (2009-12). 

Han spillede julemanden i TV 2's julekalendere Ludvig & Julemanden (2011) og Tvillingerne og Julemanden (2013) og har desuden haft roller i film som bl.a. Manden bag døren (2003), Oh Happy Day (2004), Klovn - The Movie (2010), Klovn Forever (2015), Dan-Dream (2017) og Klovn The Final (2020).

Hjortshøj har desuden været vært ved prisoverrækkelser, radiovært, bl.a. på Radio100 FM (2003-06), og tv-vært, bl.a. i underholdningsprogrammet Rundt på gulvet (2013-14).

Kilde: Wikipedia

Den periode affødte stor refleksion.

- Så får man ikke nogen bedre lejlighed til at sende sig selv og sit verdensbillede til fucking grundigt serviceeftersyn.

I nyt forhold

Lars Hjortshøj danner i dag par med Camilla Skjødt Rønsgaard, der arbejder som kundeservicechef i et rekrutteringsbureau.

"All Exclusive" med Lars Hjortshøj kan ses på TV 3 og Viaplay 21. januar.

Powered by Labrador CMS