Krimi-Janni får nyt job

TV 2 skruer op for dækningen af de mest aktuelle kriminalsager, når krimipodcasten "Skyggesiden" også bliver til et fast, ugentligt tv-magasin

Sammen med medværten Carsten Norton belyser den erfarne krimijournalist Janni Pedersen skyggesiderne, når de dykker ned i de mest aktuelle kriminalsager.

TV 2 skruer nemlig op for dækningen af krimistoffet og supplerer krimipodcasten "Skyggesiden" med et fast, ugentligt tv-magasin.

- Vi gør det med respekt for ofrene, siger Janni Pedersen om krimiprogrammet "Skyggesiden". (Arkivfoto).

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

Er alvorligt

- Vi tager krimistoffet alvorligt, understreger Janni Pedersen i pressemeddelelsen.

- Det kræver tid, og derfor behandler vi kun én historie i hvert program. Vi gør det med respekt for ofrene, og programmet er mere public service end bloddryppende. Vi vil bestræbe os på at give seerne ny viden og perspektiv på de største krimisager i Danmark, siger Janni Pedersen.

Kendt hinanden

Janni Pedersen og Carsten Norton har kendt hinanden i en årrække fra adskillige retssager, gerningssteder og pressemøder, og det er de erfaringer, de går ind til programmet med.

Carsten Norton fortæller i pressemeddelelsen, at han og Janni Pedersen har mere end 40 års erfaring tilsammen som krimireportere.

- Det har naturligvis givet os et omfattende netværk hos politi, anklagemyndigheder, advokater og i det kriminelle miljø, som vi gør brug af i "Skyggesiden", siger han.

Kan ses her

Retssagen imod den 32-årige mand, der blandt andet er tiltalt for drabet på Emilie Meng, begynder i maj. Det er en af flere store sager, som skal for retten i 2024, og det er blandt grundene til styrkelsen af stofområdet ifølge TV 2.

Første program af "Skyggesiden" kan ses på TV 2 Play og TV 2 News mandag klokken 15.00.

Fremover kan "Skyggesiden" ses hver torsdag fra klokken 6.00 på TV 2 Play og vil blive sendt samme dag på TV 2 News, ligesom at det fortsat vil udkomme som podcast.

Powered by Labrador CMS