- Jeg har været rigtig bange

Jada blev frarådet at optræde grundet komplikationer i graviditeten. Nu kan hun endelig synge vuggeviser, for den lille baby er kommet til verden

Den søde ventetid var knap så sød for sangerinden Jada. Men nu er det lille stjerneskud endelig kommet til verden.

Popsangerinden er blevet mor for første gang.

Måtte aflyse

På Instagram har hun delt et babybillede, hvor hun sidder med den lille i armene, og har tilføjet en masse hjertesymboler og ordet "lille" dertil.

Jada offentliggjorde graviditeten i begyndelsen af juni, da hun måtte aflyse alle sine koncerter.

Jada lukkede sidste sommer Roskilde Festivals Orange Scene med sange som "Nudes", "Dangerous" og "Don't Say My Name and Forget It Again". (Arkivfoto).

Bange og ked af det

Grundet komplikationer under graviditeten måtte Jada indlægges, og læger og jordemødre frarådede hende at optræde.

- Jeg har været rigtig bange og ked af det og er det stadigvæk. Men jeg er også enormt lettet over, at tingene er stabile og er så utrolig taknemmelig for den fantastiske omsorg og behandling, vi har fået, skrev Jada dengang i et opslag på Instagram.

Gift sidste år

- Lige nu skal jeg passe på mig selv og min familie. Men jeg glæder mig usigeligt til at komme ud og spille for jer igen, lød det fra hende.

Jada, der står bag hits som "Nudes", "Dangerous" og "Don't Say My Name and Forget It Again", blev gift med sin gymnasiekæreste, Søren Damsbo-Svendsen, i Las Vegas sidste år.

JADA

Emilie Molsted Nørgaard (født 19. februar 1993 i Bisserup) med kunstnernavnet Jada er en dansk sangskriver, sanger og producer. Hun har optrådt ved flere koncerter og festivaler og fik sin debut på Roskilde Festival 2018 om søndagen på festivalens Countdown-scene.

I 2018 udgav hun også sin meget anmelderroste[1] debutsingle: Keep Cool efterfulgt af singlen Sure[2]. Til prisoverrækkelsen ved P3 Guld sang hun sin seneste single: Lonely.

I 2019 deltog Jada på Northside Festivalen med stor succes, og hun har desuden optrådt på bl.a. Roskilde Festival, Spot Festival og Aarhus Volume.

Jada vandt ved P3 Guld i 2019 P3's Talentpris og i 2020 to priser; P3 Lytterhittet for sangen 'Nudes' og P3 Prisen. Derved er Jada den første og eneste kunstner, der har vundet alle tre priser.

Powered by Labrador CMS