- Fejrer, at vi har holdt ud

Bryllupsklokkerne har kimet for skuespillerinden Signe Egholm Olsen og musikeren Jimmy Jørgensen

Udgivet Opdateret

Efter 16 år som kærester kan musikeren Jimmy Jørgensen og skuespillerinden Signe Egholm Olsen nu kalde sig for mand og kone.

Parret har giftet sig ved et kirkebryllup i sommer.

Det afslører Jimmy Jørgensen nu i et interview med streamingtjenesten Pluto TV. Han bekræfter ægteskabet over for Ekstra Bladet.

- Vi har holdt ud

- Vi blev gift for at fejre, at vi har holdt ud. Vi gjorde det sgu. Vi synes, at det var sjovt at fejre, når man ved, at man kan holde sammen. Det er lidt utraditionelt, men det rigtige for os, siger Jimmy Jørgensen til avisen.

Jimmy Jørgensen og Signe Egholm Olsen mødte hinanden på Aarhus Teater i slutningen af 00'erne, hvor de medvirkede i hver sin forestilling.

Turbulent

Der var et langt og turbulent indløb, før de blev kærester, har Signe Egholm Olsen tidligere fortalt i et interview med Alt for damerne.

Signe Egholm Olsen og Jimmy Jørgensen har to børn sammen. Jimmy Jørgensen har også en voksen datter fra et tidligere forhold. (Arkivfoto).

- Men til sidst blev vi ligesom enige om, at når vi alligevel ikke kunne blive fra hinanden, måtte det jo være meningen, at vi skulle være samme, sagde skuespillerinden til magasinet sidste år.

Har børn sammen

Den 59-årige musiker og den 43-årige skuespillerinde har en datter og en søn sammen. Jimmy Jørgensen har også en voksen datter fra et tidligere forhold.

Signe Egholm Olsen er kendt fra filmen "Bamse", DR-serien "Borgen" og senest "Carmen Curlers", hvis anden sæson får premiere på DR1 søndag aften.

Jimmy Jørgensen arbejder også som skuespiller, når han ikke laver musik - blandt andet med bandet Hotel Hunger.

Powered by Labrador CMS