Får job ved dansk virksomhed

Den amerikanske kunstner Pharrell Williams bliver til en legomand, når filmen om hans liv rammer skærmen til oktober

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

Pharrell Williams samarbejder med Lego om en ny film, 'Piece by Piece', der fortæller hans livshistorie.

Instruktøren Morgen Neville, kendt for '20 Feet from Stardom', er en del af projektet, som Williams beskriver som en drøm, der går i opfyldelse.

Williams har tidligere medvirket i filmverdenen, bl.a. ved at lægge stemme til 'Grinchen' og 'Syng 2', samt været dommer i 'The Voice'.

Animationsfilmen 'Piece by Piece' har premiere den 11. oktober 2024 og vil skildre Williams' karriere og liv på en innovativ måde.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Små klodser samles og bliver til noget større.

Det er, hvad der sker, når en ny animationsfilm om Pharrell Williams lander til efteråret.

Den 50-årige, sanger, sangskriver, iværksætter og modedesigner er gået sammen med Lego om at lave en film under navnet "Piece by Piece", der kan oversættes til "Brik for brik".

Fem år siden

- Hvem skulle have troet, at lege med Legoklodser som barn skulle udvikle sig til en film om mit liv. Det er et bevis på, at I også kan gøre det, lyder det i et opslag fra kunstneren på Instagram.

Det er fem år siden, at Pharrell Williams kontaktede den oscarvindende instruktør Morgen Neville med ønsket om at have ham med på holdet.

Hans eget liv

- Det var et af de sjældne øjeblikke, hvor jeg på et sekund vidste, at det var en rejse, som jeg ville med på, fortæller instruktøren, der står bag den prisvindende dokumentarfilm "20 Feet from Stardom" i en pressemeddelelse.

"Piece by Piece" har til formål at vise kunstnerens liv på en kreativ og utraditionel måde.

Har lagt stemmer til film

Pharrell Williams har i film- og serieverdenen blandt andet spillet sig selv og lagt stemme til børnefilmene "Grinchen" fra 2018 og "Syng 2" fra 2021.

Inden for musikken har den amerikanske stjerne været både soloartist og med i flere musikalske grupper. Han har desuden været dommer i fire sæsoner af det amerikanske sang-talentshow "The Voice".

Filmen har premiere 11. oktober 2024.

Powered by Labrador CMS