Får gode råd af Mary

Kronprinsessen blev begejstret, da hun hørte, at Nikolai skulle på udveksling til Australien, hvor hun er født og opvokset.

Udgivet Opdateret

Australien er hjemsted for alskens farlige dyr - slanger, hajer og krokodiller for at nævne nogle af arterne.

Forud for at grev Nikolai skulle læse et semester på University of Technology i den australske storby Sydney, fik han råd med på vejen fra et lokalt kendt familiemedlem.

Blev meget glad

Det afslører han i et interview med det australske medie 9Honey.

- Jeg vil ikke sige, at kronprinsesse Mary påvirkede mig (til at komme på udveksling i Australien, red.). Men da jeg fortalte hende det, blev hun meget glad på mine vegne og gav mig alle de gode anbefalinger og introducerede mig for sine venner og sin familie her, fortæller grev Nikolai.

Grev Nikolai bor for tiden i Australien og har fået en række gode råd med fra tante Mary. (Arkivfoto).

Måske til Tasmanien

Grev Nikolai skal måske også til Tasmanien, hvor kronprinsesse Mary er født, og han håber at besøge hendes familie, som stadig bor der.

- Hun skrev en kort rejseplan til mig om, hvad jeg skal lave, og hvad man skal se - Palm Beach anbefalede hun, fortæller grev Nikolai.

En overlevelsesmanual

Ifølge grev Nikolai rummer noten fra kronprinsesse Mary, hans tante, også en overlevelsesmanual til de vilde dyr, der lever "down under".

Blandt rådene er at ryste sine støvler, inden man snører dem på, for at få eventuelle slanger ud, samt at have solcreme på hele tiden.

Det andet udlandsophold

Grev Nikolai studerer Business Administration and Service Management ved Copenhagen Business School og har tidligere læst et semester af sin uddannelse i Paris. 

Han er nu på sit andet udlandsophold i forbindelse med studierne.

Det samme er hans kæreste siden gymnasietiden på Herlufsholm, Benedikte Thoustrup.

Ved siden af studierne arbejder grev Nikolai som model. Han er for nylig kommet i stald hos den australske afdeling af det internationale modelbureau Kult.

Powered by Labrador CMS