"Dynamisk duo" er klar

Duoen Signe Lindkvist og Jacob Riising står i spidsen for Tvprisen 2024, når årets bedste tv-produktioner hyldes ved et show i DR Koncerthuset.

Udgivet Opdateret

Det bliver den dynamiske duo Signe Lindkvist og Jacob Riising, der 15. marts skal styre showet, når der uddeles priser til årets Tvprisen.

Tvprisen, der er Danmarks tv-fagpris og hylder årets bedste tv-produktioner, arrangeres af branche- og arbejdsgiverorganisationen Producentforeningen. 

Glæder sig vanvittigt

- Selv om jeg ikke i dag laver så meget TV som i gamle dage, så elsker jeg denne branche og holder så utrolig meget af alle de skønne hoveder i den.

- Så jeg glæder mig vanvittigt til at hylde dem og årets bedste fjernsyn - særligt nu hvor de har ekstra meget brug for kærlighed og opmærksomhed, skriver Signe Lindkvist om sin nye værtstjans i et opslag på sin Instagram.

Alt fra reality til livsstilsprogrammer 

De to erfarne værter skal i løbet af aftenen uddele priser i kategorier, der spænder over alt fra Bedste reality til Bedste livsstilsprogram.

Dramaserierne "Huset" og "Dansegarderoben" er blandt de nominerede, der kæmper om prisen for Bedste fiktion - long. 

Der er dømt double trouble, når Signe Lindkvist og Jacob Riising skal være værter for årets Tvprisen. Riising var også vært i 2023, hvor prisuddelingen blev afholdt i Tivoli Congress Center i København. (Arkivfoto).

DR-programmet "Gift ved første blik" og Viaplays "Luksusfælden" har fået nomineringer i kategorien 'Bedste factual entertainmen't.

Prisuddelingen afholdes i år i DR Koncerthuset.

Powered by Labrador CMS