DR-profil siger stop

Forældreskab og forretninger er grundene til, at iværksætter Christian Arnstedt er ude i den kommende sæson af "Løvens hule".

Udgivet

Der er en stol ledig i den kommende sæson af "Løvens hule".

Christian Arnstedt stopper som såkaldt løve i DR's populære investeringsprogram.

Beslutningen er truffet efter svære overvejelser. Det oplyser den kendte serieinvestor og -iværksætter i et længere opslag på Instagram.

- Sidste år blev jeg for første gang far for verdens dejligste dreng. Det har ændret mine prioriteter, skriver Christian Arnstedt og uddyber:

- Jeg vil altid være typen, der arbejder meget. Men jeg vil gerne forsøge og være en mest muligt nærværende far for min søn og min familie. Det er for mig ikke foreneligt med at investere i rigtig mange flere små virksomheder, som vil tilføje rigtig mange flere arbejdstimer, som jeg så ikke kan give til dem.

Den anden årsag til exittet i programmet er at pleje den portefølje af virksomheder, han allerede har investeret i, sideløbende med sin egen business.

Det sidste brøl

Christian Arnstedt skriver i opslaget, at det er "det sidste brøl" efter fire sæsoner i stolen.

- Jeg har fået lov til at investere i og møde en masse helt fantastiske iværksættere, skriver han blandt andet og tilføjer:

- Personligt har jeg fået nogle venner for livet, og det har været en rigtig sjov oplevelse.

Christian Arnstedt har fået store udbytter ud af "Løvens hule". - Personligt har jeg fået nogle venner for livet, og det har været en rigtig sjov oplevelse, skriver den kendte iværksætter på Instagram. (Arkivfoto).

Debutterede i 2019

Christian Arnstedt debuterede i programmets femte sæson, som havde premiere i 2019.

Han er medstifter af Blazar Capital, der bygger skalerbare virksomheder. Han kom i 2018 - i en alder af 29 år - på det anerkendte amerikanske erhvervsmagasin Forbes' liste over Europas 30 største businesstalenter under 30 år.Powered by Labrador CMS