Dansk skuespiller overrasker Jodie Foster 

Skuespiller Kasper Leisner, der er kendt fra serier som "Anna Pihl" og "Tinkas juleeventyr", spiller nu over for stjerner som Jodie Foster i HBO-successerie

Udgivet Opdateret

En række danske skuespillere, heriblandt Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen og Dar Salim, har fået succes på den udenlandske scene.

Nu har skuespiller Kasper Leisner, der er kendt fra serier som "Bedrag", "Anna Pihl" og "Tinkas juleeventyr", også fundet vej til Hollywood.

Den 48-årige danske skuespiller er nemlig med i tredje afsnit af "True Detective" fjerde sæson, som kan ses hos streaminggiganten HBO.

Kasper Leisner laver både teater, tv og film, mens han også er stemmeskuespiller. Til efteråret kan man se ham i musicalen "Tinkas Juleeventyr" i Glassalen i Tivoli i København. (Arkivfoto).

Det velkendte ansigt optræder i et tilbageblik på arbejdsrelationen mellem betjentene Liz Danvers og Evangeline Navarro.

Er forbryder

De træder ind i et hus, hvor de formoder, at der er begået en forbrydelse. Og her sidder Kasper Leisner i rollen som forbryderen William Wheeler med ryggen til, imens han smilende drejer hovedet mod dem og fløjter.

Liz Danvers spilles af Jodie Foster, der har vundet to oscarstatuetter og Golden Globe-priser for sit skuespil, mens skuespiller og bokser Kali Reis er i rollen som Evangeline Navarro.

Hvorvidt Kasper Leisner bliver at finde i de kommende afsnit, er endnu uvist. Men historien om William Wheeler synes ikke at være helt afsluttet.

Stor succes

"True Detective" havde premiere i 2014 med Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollerne. Efterfølgende har der været nye skuespillere i spidsen hver sæson.

Næste afsnit af krimidramaserien bliver tilgængelig på HBO 4. februar.

Powered by Labrador CMS