Bliver genforenet på TV-skærmen

Mads Steffensen og Flemming Møldrup går sammen i ny programserie om venskab på TV 2 Fri, hvor de hylder det voksne venskab og tester hinanden

Udgivet Opdateret

Da Flemming Møldrup blev hyret som en af livsstilseksperterne i DR's "Kender du typen?", opstod et af dansk fjernsyns største bromances.

Kemien mellem ham og værten Mads Steffensen emmede ud af skærmen, og deres kærlige drillerier fik dem til tider til at sprutte af grin.

Nu genforenes de på tv-skærmen. Det sker i et nyt format, der får navnet "Mads & Møldrup - venner for altid".

Hylder det voksne venskab

Programmet får premiere på TV 2 Fri og TV 2 Play den 3. oktober, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Igennem seks programmer hylder de to det voksne venskab og sætter deres egen relation på prøve med udfordrende og sjove aktiviteter, lyder det.

Sat på pause

Igennem seks programmer hylder Mads Steffensen og Flemming Møldrup det voksne venskab og sætter deres egen relation på prøve med udfordrende og sjove aktiviteter. (PR-foto).

De to kammesjukkers professionelle parløb blev for en stund sat på pause i 2020, da Mads Steffensen stoppede på DR.

Dermed stoppede han også som vært på "Kender du typen?", og der skulle gå godt to år, før de to begyndte et nyt samarbejde.

Podcast

Mads Steffensen og Flemming Møldrup blev sidste år genforenet i æteren på Podimo, hvor den dynamiske duo gik i luften med programserien "Mads og Møldrup - mellem venner".

MADS FOLDBERG STEFFENSEN

Mads Foldberg Steffensen (født 8. juni 1970 i Aalborg) er en dansk radio- og tv-personlighed. 

Han er bedst kendt for at være vært på radioprogrammet Mads og Monopolet, der fra 2003-2016 var på P3 og fra januar 2016 på P4. 

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997.

Steffensen har også været vært på Aftenshowet på DR1 (2007-2011) og Kender du typen?, DR1 (2012- ).

Han har bl.a. vundet Radioprisen ved dansk radios prisuddeling Prix Radio i 2006, Ekstra Bladets Den Gyldne Mikrofon 2009, en Zulu Award for Mads og Monopolet ved Zulu Awards 2011 og Kryger-prisen i 2017.

I maj 2020 lavede han sammen med Phillip Faber DR1-programmet Fællessang - hver for sig hver fredag frem til slutningen af juni. Programmet startede med samme koncept i oktober 2020.

Den 30. december 2020 blev det meldt ud, at Steffensen havde sagt op på DR, og at Sara Bro ville overtage hans værtsrolle på Mads og Monopolet. 

Mads Steffensen starter i stedet hos den kommercielle podcastplatform Podimo med et lignende paneldebatprogram.

Kilde: Wikipedia

Nu er det så ikke kun lytterne, men også tv-seerne, der kan få glæde af Mads Steffensens og Flemming Møldrups lune venskab.

Powered by Labrador CMS