Dansk topspiller ramt af kræft

Jonathan Würtz har fået kræft i lymfeknuderne. Skjern-spilleren skal derfor gennem et kemoforløb

Grundet kedelige omstændigheder må Skjern Håndbold se bort fra bagspilleren Jonathan Würtz i resten af sæsonen, inden han til sommer skifter til ligakonkurrenten Ribe-Esbjerg.

Bagspilleren har fået konstateret diagnosen lymfom, der er en kræftform i lymfeknuderne. Derfor skal han nu i kemobehandling, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er selvfølgelig et stort chok, og der flyver en masse tanker gennem hovedet. Det var ikke den her måde, jeg ville afslutte min sidste sæson i Skjern på, men lige nu er der noget andet, som er vigtigere.

- Jeg er ved godt mod, og jeg er optimistisk omkring det forløb, der venter. Jeg er ung og i god form, og derfor føler jeg, at kortene er på min side - også sammenholdt med de prognoser, jeg har fået fortalt af lægerne, siger Würtz.

Stor opbakning

Han fortæller også, at klubben og holdkammeraterne har givet ham stor opbakning i en svær tid.

Jonathan Würtz har fået kræft i lymfeknuderne.

Støtten fortsætter ufortrødent, forsikrer Skjern-direktør Carsten Thygesen.

- Alle i klubben vil gøre alt, hvad der er muligt, for at støtte Jonathan og hans familie gennem hans behandling. Håndbolden bliver lynhurtigt sekundær, og nu skal Jonathan mere end nogensinde før mærke, at klubben og truppen står bag ham, siger Carsten Thygesen.

Skjern ligger nummer syv i Herre Håndbold Ligaen.

Powered by Labrador CMS