Mia Wagner kollapset i hjemmet

Mia Wagner har været minister i en uge, men er nu sygemeldt efter et alvorligt ildebefindende i hjemmet

Udgivet Opdateret

Den nyudpegede minister Mia Wagner (V) er sygemeldt. Det skriver Statsministeriet i en pressemeddelelse. Hun fik torsdag et alvorligt ildebefindende og besvimede i eget hjem, skriver Statsministeriet.

Torsdag i sidste uge blev hun overraskende præsenteret som ny digitaliseringsminister og minister for ligestilling i en regeringsrokade.

Godt efter omstændighederne

Økonomiminister Stephanie Lose (V) overtager Wagners opgaver, mens Wagner er fraværende.

45-årige Wagner har det ifølge Statsministeriet "efter omstændighederne godt". Wagner har selv kommenteret situationen på Instagram.

- Endnu en gang tak for den varme modtagelse i sidste uge. Jeg har haft de skønneste dage omgivet af dygtige professionelle mennesker med de bedste intentioner.

Mia Wagner (tv.) er ikke medlem af Folketinget, men hentet ind på ministerholdet i sidste uges regeringsrokade. (Arkivfoto).

Besvimede foran døtre

- Jeg er selv gået til opgaven med fuld styrke og stærk vilje. Men nogle gange trodser kroppen viljen, skriver Wagner.

Hun tilføjer, at hun fik det skidt onsdag aften og allerede sygemeldte sig der. Torsdag formiddag besvimede hun i sit køkken foran sin ene af to døtre.

- Jeg er selv både bekymret og overrasket. For fem år siden fik jeg en pacemaker, fordi jeg nogle gange var besvimet. Først troede jeg, det var relateret til stress, men lægerne fandt ud af, at jeg havde hjerteproblemer.

Sket før

- Derfor fik jeg en pacemaker, og jeg har ikke siden været sygemeldt på grund af hjertet, skriver Wagner, som nu undersøges yderligere.

Wagner er kendt som erhvervskvinde. Hun er også kendt for at have været med som investor i DR-programmet "Løvens Hule".

Selv om Wagner har lagt et billede af sig selv op på Instagram, så ønsker hun det ikke delt andre steder. Men på billedet ligger Wagner i en hospitalsseng. Hun tilføjer, at hun vender tilbage med nyt, når hun er parat til det.

Skabte debat

Wagner erstattede Marie Bjerre som minister, hvilket skabte en del debat i forbindelse med ministerrokaden. Wagner, som ikke er medlem af Folketinget eller har været folketingskandidat før, har kun i ganske kort tid været medlem af Venstre.

Det blev hun, kort før at Venstre-formand Troels Lund Poulsen pegede på hende som ny minister.

Powered by Labrador CMS