Efter hjertesygdom: Schwarzenegger opereret

Den pumpede 76-årige har døjet med helbredet - nu er han i bedring

Arnold Schwarzenegger har afsløret, at han fik indopereret en pacemaker sidste mandag efter tidligere at have gennemgået tre åbne hjerteoperationer.

Sådan skriver Daily Mail.

Imod hans opvækst

Den 76-årige skuespiller og tidligere guvernør sammenlignede sig selv med sin Terminator-karakter, da han nu også har en 'maskindel' i sig, og fortalte, at han bliver nødt til at tage en pause fra træningen. 

Han delte denne personlige nyhed på sin podcast Arnold's Pump Club og nævnte, at det strider imod hans opvækst i Østrig at tale om helbredsproblemer, men han føler, at hans åbenhed kan hjælpe andre. 

I god bedring

Han understregede, at han er ved godt mod efter operationen.

Arnold forsikrede sine fans om, at han er i god bedring og allerede fredag efter operationen deltog han i en stor miljøbegivenhed sammen med sin ven og fitness-entusiast Jane Fonda.

Han roste Fonda for at være et eksempel på, hvordan motion kan bremse aldringsprocessen.

Takkede holdet bag

Schwarzenegger takkede også sit medicinske team fra Cleveland Clinic for deres fremragende pleje og rådgivning om, at det var tid til at få pacemakeren på grund af arvæv fra tidligere operationer, som havde gjort hans hjerteslag uregelmæssigt. 

Han har holdt tæt kontakt med sit medicinske team og har fået årlige tjek for at monitorere sit hjertes tilstand.

Det er ikke første gang, han har haft hjertet under kniven. Nu takker han lægerne

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS