De gider ikke D-A-D

Laust Sonne afslører, at det 40 år gamle band får den kolde skulder af Danmarks største festival

Udgivet Opdateret

D-A-D har igennem 40 år begejstret publikum i ind- som udland, og det er der kommet en fornem udstilling ud af på Nationalmuseet.

Men trods det flotte jubilæum, der er kåret som et stykke Danmarkshistorie, så er bandet uønsket som optrædende på Roskilde Festivalen, selvom de meget gerne vil.

- De vil ikke have os, afslørede Laust Sonne sammen med skuespillerhustruen Maria Erwolter, 47, overfor Kendte.dk ved premieren på ’Fuld af Kærlighed’ tirsdag aften i Palads København.

Mindre rock-orienteret

- Det er længe siden, vi har fået lov at spille på Roskilde Festival. De har skiftet musikprofil til mere hiphop og pop, så der er ikke så meget rock tilbage, sagde den 49-årige trommeslager.

- Men vi er stadig på toppen, og skal spille andre steder i sommerens løb, fortsatte han.

- Forleden spillede vi årets første koncert i Nationalmuseets forhal for fulde drøn. Det var virkelig sjovt i en kæmpe-sal med en sindssyg akustik, og hvor vi fyrede den af, sagde han.

Når Roskilde ikke vil, så vil Laust Sonne sammen med Maria Erwolter tjekke ind på Smukfest, hvor Lausts 15-årige datter skal stå i baren og gå til hånde.

Laust Sonne er skuffet over Roskilde Festivalen. Her med hustruen Maria Erwolter.
Powered by Labrador CMS