1,6 millioner på plads til Madonna-koncert

Lørdag aften spillede 65-årige Madonna en gratis koncert foran 1,6 millioner mennesker i Rio de Janeiro

Udgivet Opdateret

Madonnas gratis koncert i Rio de Janeiro

Madonna overgik forventningerne med en gratis koncert på Copacabana stranden i Rio, hvor hun optrådte for 1,6 millioner mennesker.

Koncerten var en del af 'The Celebration Tour' og krævede ekstraordinære sikkerhedsforanstaltninger, herunder 3000 politifolk og brandmænd til at køle publikum.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Forventningerne var i forvejen skyhøje til mængden af fans, men superstjernen Madonna overgik dem alligevel lørdag aften.

Popdronningen Madonna gav nemlig en gratis koncert på stranden Copacabana i brasilianske Rio de Janeiro foran intet mindre end 1,6 millioner mennesker.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Enorm scene

Forventningen inden koncerten var, at op mod halvanden million brasilianere ville danse med den 65-årige superstjerne. Det estimat blev overgået, i det show der er en del af amerikanerens turné "The Celebration Tour".

Popstjernen stod på den enorme scene, der er bygget på stranden til lejligheden. Den er dobbelt så stor, som dem, Madonna hidtil har stået på under turnéen, der tæller 80 koncerter fordelt i Europa og Nordamerika.

Millionkoncerten krævede stor opmærksomhed fra brasilianske myndigheder. Brandmand sprøjtede vand på den store publikumsskare, fordi temperaturen kravlede op over 30 grader.

Madonna gav koncert for 1,6 millioner mennesker.

3.000 politifolk

Mere end 3000 politifolk var også fordelt over stranden Copacabana, hvor Rolling Stones og Rod Stewart tidligere har afholdt koncerter med over en million mennesker som gæster.

Koncerten i det brasilianske var kronen på værket, under en turné der pludselig tog en alvorlig drejning, da Madonna i juni blev ramt af en livstruende bakterieinfektion.

Siden 1984 med udgivelsen af albummet "Like A Virgin", har Madonna udgivet nye album hvert andet eller tredje år. I dag bliver hun betragtet som en af de største popartister i historien.

Forventer millioner i kassen

Rio de Janeiros myndigheder har oplyst, at man har brugt i underkanten af fire millioner dollars på koncerten, hvilket svarer til 27 millioner kroner. Resten af udgifterne blev betalt af private sponsorer.

Myndighederne forventer dog omvendt, at millionkoncerten kan indbringe op mod 400 millioner kroner til Rios økonomi.

Powered by Labrador CMS