X Factor-overraskelse scorer rolle i Game of Thrones

Musikeren Ed Sheeran, der skal optræde til årets "X Factor"-finale, har landet en rolle i den populære serie.

Udgivet Opdateret

Det er med guitaren i hånden, vi bedste kender den rødhårede musiker Ed Sheeran. Men nu kan han snart skrive endnu en titel på sit cv – nemlig skuespiller.

Den 26-årige sanger medvirker nemlig i den kommende syvende sæson af den uhyre populære fantasyserie “Game of Thrones”.

Dermed går han i fodsporene af danske stjerner som Pilou Asbæk, Nikolaj Coster-Waldau og Frank Hvam.

Det bekræftede seriens skabere, David Benioff og Dan Weiss, søndag under en paneldebat i anledning af South by Southwest-filmfestivalen i den amerikanske delstat Texas, skriver The Hollywood Reporter.

– I årevis har vi forsøgt at få Ed Sheeran med i serien for at overraske Maisie (skuespillerinden Maisie Williams, der spiller Arya Stark, red.), og i år er det endelig lykkedes, sagde Benioff ifølge mediet.

En talsperson for HBO, der står bag “Game of Thrones”, har ifølge The Hollywood Reporter også bekræftet Sheerans medvirken.

Andre fra musikkens verden

Andre musikalske superstjerner som Sigur Rós, Will Champion fra Coldplay og Gary Lightbody fra Snow Patrol har også medvirket i “Game of Thrones”.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvilken rolle Ed Sheeran spiller i successerien, men HBO Nordic har annonceret, at den syvende sæson får premiere 17. juli.

“Shape of You”-sangeren spillede sidste år rollen som sig selv i “Bridget Jones’ baby”.

Den grammyvindende og snart “Game of Thrones”-aktuelle sangstjerne optræder til årets “X Factor”-finale, der løber af stablen 31. marts.

Det afslørede Danmarks Radio i starten af marts.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS