William forlader familien: Vigtig rejse i vente

Prins William rejser i december til Kuwait og Oman.

William og Kate er knapt kommet hjem fra Pakistan – og nu skal han snart afsted igen. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
William og Kate er knapt kommet hjem fra Pakistan – og nu skal han snart afsted igen. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Prins William er en travl mand – og derfor er hertugen af Cambridge også nødt til at forlade sin familie for en stund, når kalenderen rammer december. Det har Kensington Palace offentliggjort ifølge Hello.

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er planen, at prinsen skal rejse mellem den søndag den 1. december og onsdag den 4. december til Kuwait og Oman. Kate og William er hjemvendt fra Pakistan for ganske nyligt, men nu tager prinsen altså turen alene.

Det er ikke første gang, at en sådan rejse finder sted. Prinsen var nemlig alene afsted, da han som den første i den engelske kongefamilie besøgte Israel og Palæstina i juni 2018.

Rejsen til Israel og Palæstina var på daværende tidspunkt prinsens mest betydningsfulde diplomatiske rejse, da han mødtes med de politiske ledere fra begge lande, skriver Hello.

Travl prins

Men prinsen rejser ikke blot til Mellemøsten alene. Han har også taget på længere rejser, der alle skal være med til at forberede ham til livet som konge, når den tid engang kommer.

Prins William har nemlig også rejst til tre afrikanske lande tilbage i September 2018, da han er præsident for organisationen United for Wildlife og samtidig er protektor for Tusk Trust.

I mere alvorlige øjemed har prinsen også draget alene til New Zealand, hvor han viste sin respekt overfor de mennesker, der blev dræbt i en moske i Christchurch i New Zealand.

Powered by Labrador CMS