Ville sige tak – men folk er vrede

Harry og Meghan ville bare sige tak, men får alligevel pøblens vrede at føle.

Harry og Meghan ville bare sige tak, men en detalje er faldet nogen for brystet. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Harry og Meghan er “helt almindelige” mennesker, fordi det celebre par under stor mediebevågenhed og bizarre skuespilagtige scener tidligere på året offentligt meddelte, at de ikke længere ønskede at være en del af de officielle royale pligter.

I stedet ønskede parret at leve et helt almindeligt liv. For at det skulle lykkes flygtede parret med nyfødte Archie til USA, hvor de blandt andet har bosat sig i Los Angeles. Fra det solrige Californien udsendte parret et brev til den britiske organisation StreetGames.

Brevet var et takkebrev, fordi StreetGames uddelte mad fra Hubb Community Kitchen (som Harry og Meghan støtter, red.) til sårbare mennesker i London, og organisationen har selv delt brevet, hvori der blandt andet står:

“Påvirkningen af Covid-19 har været skræmmende og prøvende for så mange mennesker i alle samfundslag over hele verden. Det er i disse svære tider, at velvilje mod andre og samfundssind sejrer”.

Brevet er underskrevet “Harry og Meghan” – hverken hertug eller prins, men alligevel har flere af de, der har set opslaget, bidt mærke i en detalje, der vækker opsigt. Øverst på brevet er der nemlig stadig en krone over bogstaverne H og M, der udgør parrets fælles monogram.

Flere sætter derfor spørgsmålstegn ved, om parret egentlig ér færdige med det royale liv. Ifølge Daily Mail er der adskillige vrede kommentarer, der påpeger, at parret bør lade være med at bruge kronen, når de ikke vil være royale.

“Hvad er det, I ikke forstår ved at forlade det royale liv?” skriver en for eksempel. Langt de fleste er dog ligeglade og hylder parret for deres konstante velgørende arbejde.

På den måde er problemerne her i verden hverken større eller mindre.

Powered by Labrador CMS