Vildt sejt: Her er danskeren i ny royal bog

Den danske iværksættervirksomhed Woodland Wonders og stifter Christina Hansen spiller en rolle i ny bog om Archie.

Bogen handler om lille Archies første tid. Klik for mere. Foto. Scanpix
Bogen handler om lille Archies første tid. Klik for mere. Foto. Scanpix
Udgivet Opdateret

I en ny bog – Baby Sussex – der fejrer, at det er nu et år siden, at det yngste – nu ikke længere fremtrædende – medlem af den britiske kongefamilie, Archie, blev døbt, spiller et dansk firma en pudsig rolle.

Iværksættervirksomheden Woodland Wonders, der laver økologisk børnemad, er nemlig udvalgt som et produkt, Harry og Meghan kan anbefale.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Og det er da også en noget forundret stifter, Christina Hansen, der nu kan se firmaet i den markante coffee table-bog:

– Du kan forestille dig, hvor overrasket jeg blev, da jeg modtog et opkald fra St James House, der informerede mig om, at vi blev udvalgt til at blive vist i denne bog, siger Christina Hansen.

Bogen udgives den 6.juli i anledning af 1 års-dåbsdagen for hertugen og hertuginden af Sussex’s første barn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, født den 6. maj 2019. Den kan bestilles – gratis – på baby-sussex.net.

Forældre i stormvejr

Bogen er skrevet af den mangeårige kongelige korrespondent Robert Jobson, og følger Harry og Meghans liv fra Archie’s fødsel og deres første år som nybagte forældre. Bogen udforsker også parrets overgang fra deres traditionelle kongelige roller til etableringen af en ny tilværelse for sig selv og Archie i USA; en transatlantisk blanding af kongelighed og Hollywood.

2020 begyndte med et brag, som sendte chokbølger gennem de kongelige gemakker.

Parret bekendtgjorde, at det ville træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Udmeldingen kom bag på den 94-årige monark, dronning Elizabeth, som straks indkaldte familien til krisemøde for at forhandle vilkårene for aftrædelsen på plads.

– Selv om vi havde foretrukket, at de forblev fuldbyrdede medlemmer af den royale familie, respekterer og forstår vi deres ønske om at leve et mere selvstændigt liv som familie, imens de forbliver en værdsat del af min familie, sagde dronning Elizabeth efterfølgende i en erklæring.

Under og efter “Megxit”, som aftrædelsen blev døbt i medierne, flyttede familien kortvarigt til Canada, men er i dag bosat i den amerikanske delstat Californien, hvor hertuginden er opvokset.

Med aftrædelsen har prins Harry, hertuginde Meghan og Archie frasagt sig deres royale titler af Hans og Hendes Kongelige Højhed.

Prins Harry forbliver i arvefølgen til den britiske trone som nummer seks, og det samme gør Archie, som er den syvende i arvefølgen.

Powered by Labrador CMS